reklama
E
esmeralda
Gość
hej dziewczyny, mam wstępne pomysły aczkolwiek nie wiem czy jeszcze do listopada się nie pozmieniają... EMILKA, KAMILA, a najbardziej to podoba mi się imię LILIANKA jak córeczka Agaty Mróz, która naprawdę w wyjątkowych okolicznościach się urodziła...
olii88
Fanka BB :)
ras jaki zbieg okoliczności no no dzieciaczki też w podobnym wieku Ja chyba obstawiam Antoni:-) choć wcale nie jestem jeszcze pewna a wybór jest trudny:-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ja dla dziewczynki póki co mam Łucja lub Maja, chociaż bardziej podoba mi się Łucja. Dla chłopca nie mam, ale myślę o Antosiu lub Grzesiu, ale to jeszcze jest do przemyślenia Czuję, że będzie córcia, choć wszyscy naokoło stawiają na chłopaka, bo jak to mówią 'przydałby się jeden chłopak w rodzinie' heheh. W czwartek już będę wiedzieć prawdopodobnie płeć, więc będę myśleć dopiero
ps. Liliana piękne imię
ps. Liliana piękne imię
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
No u mnie jednak będzie Grześ!
ulala
Fanka BB :)
dla dziewczynki miało byc Emilka lub Martynka ale będzie chłopczyk i syn wybrał imię Igor i chyba tak zostanie juz wszyscy pytają jak sie ma Igorek i chyba zaczełam się przyzwyczajać do tego imienia wiele imion mi się nie podobało ale jak ciagle je słyszałam to przywykłam do nich i juz są ok no cóż nie każdemu się będzie podobało musimy patrzeć na nasze upodobania .
reklama
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
U nas będzie Jakub... wybrane z kilku, które nam się podobają.
Podziel się: