reklama
Julitte
Fanka BB :)
Mój synek ma na imię Mikołaj, a imię dla brata wybrał sam - Oluś , czyli będzie Aleksander
Moni-ka
Nasza córeczka przez 2 miesiące była Leną,przez 2 tygodnie Alicją,a teraz jest Mają,i mam nadzieję ,że już tak zostanie,i tatuś nie zmieni zdania,bo to on taki niezdecydowany:-)
Gragorajka
Zaciekawiona BB
U nas od zawsze jest Filipek, nawet jak planowaliśmy maluszka to już się mówiło, że zabieramy się za Filipka hehe
E
esmeralda
Gość
Zależy od gustu :-) wybierzcie takie jakie sie Wam podoba :-) ja sie bede kierowała tym, żeby imię nie było oklepane. Podoba mi sie Tatiana i Angelika ale mąż twierdzi ze kojarzą mu sie z prostytutka i bądź tu mądra :-) eh.... Wybór imienia to na prawdę ciężka sprawa!
ewelinka mi się tatiana podobało, albo natasza a jak to powiedziałam mężowi to tylko zrobił duże oczy i powiedziałm, że żadnych ruskich imion nie będziemy nadawać naszemu dziecku :O tak samo wiesz podoba mi się np męskie igor lub borys, też fajne, ale kurcze decyzja musi razem byc podjęta
Martynkkka
Zaangażowana w BB
U Nas będzie Alicja
panziorka1980
Gragorajka to zupełnie jak u nas zanim "mały powstał" już miał imię, a jak się okazało, że się udało zrobić chłopaka to innej opcji niż Filip nie było...
reklama
MissBella
U nas będzie Kornelia... :-)
Podziel się: