reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Chyba nie jestem az tak odwazna
W naszym przedszkolu jest chlopczyk o imieniu Barnaba
W naszym przedszkolu jest chlopczyk o imieniu Barnaba
Ale z imionami tak jest, że jak kogoś znamy to z imieniem się oswoimy i nam się wydaje normalne.. znam Klaudiusza, Tymona, Remigiusza ale sama nie chcę dać dziecku oryginalnego czy starodawnego..bo nie chcę by wszyscy gdy będzie się przedstawiał myśleli "ale rodzice Cię nie kochali" więc tylko żartowałam że będzie Andrzej Balbina po prostu zawalczę jak lwica żeby miał "normalne" dla społeczeństwa imię..będzie chciał się wyróżnić to zrobi to charakterem czy pasją..
Dragonella
mi sie strasznie podoba imie Zoja - kolezanki córka ma tak na imie. Dziewczynka do tego jest tak urocza az do schrupania.
moj K. to by chyba zawału dostał przy Barnabie :-)
jednak imiona to kwestia na tyle indywidualna, ze ciezko kogos oceniac.
no chyba ze para stuknietych aktorów corke nazywa Kurtyzana....
moj K. to by chyba zawału dostał przy Barnabie :-)
jednak imiona to kwestia na tyle indywidualna, ze ciezko kogos oceniac.
no chyba ze para stuknietych aktorów corke nazywa Kurtyzana....
mi się podoba Baltazar... tylko jak to zdrabniać... Karramba? XD
opcjonalnie wołaj "gąbka"
monikamarcina
No ja bym miala pretensje do rodzicow jakby mi strzelili ciekawe imie.
Drago fajne, ednak raczej nie do przelkniecia dla mojego mezczyzny
Drago fajne, ednak raczej nie do przelkniecia dla mojego mezczyzny
apropos drugiego Maria dla chłopaka to osobiście znam 24 letniego Jakuba Marię, jest wyśmiewany praktycznie przez wszystkich, więc takie docinki nie tylko na etapie szkolnym mogą się pojawić.
Baltazar bardzo spoko :-) My jak już wiemy, że nie będziemy mieli chłopca to nagle nas olśniło i już wiemy, że jeśli w przyszłości bambino nr 2 będzie chłopcem nazwiemy go Leon ;-) Mój P. nie dał mi spać dzisiaj do 1 bo czytał wszystkie imienniki i wybierał drugie imię dla córy. Chce jej dać Nadia albo Anastazja. Ja ogólnie jestem za klasycznymi imionami, strasznie chciałam mieć Alicję, ale kuzynka ma trzyletnią córkę własnie o tym imieniu i nie chce powielać, więc została nam Basia bo to były nasze dwa faworyty
Baltazar bardzo spoko :-) My jak już wiemy, że nie będziemy mieli chłopca to nagle nas olśniło i już wiemy, że jeśli w przyszłości bambino nr 2 będzie chłopcem nazwiemy go Leon ;-) Mój P. nie dał mi spać dzisiaj do 1 bo czytał wszystkie imienniki i wybierał drugie imię dla córy. Chce jej dać Nadia albo Anastazja. Ja ogólnie jestem za klasycznymi imionami, strasznie chciałam mieć Alicję, ale kuzynka ma trzyletnią córkę własnie o tym imieniu i nie chce powielać, więc została nam Basia bo to były nasze dwa faworyty
reklama
U Nas Alicja D nie zgodził się na Jagodę lub Malwinkę :-(
Nie wiem jakie wybrać drugie imię Milena ma na drugie Julia, więc drugiej córeczce też chcę dać drugie imię, może macie jakieś pomysły?
Dodam, że mamy na nazwisko Polak, bo to też z nazwiskiem musi współgrać
Mąż to Dawid Mateusz, ja Magdalena Justyna i córcia Milena Julia Polak
Nie wiem jakie wybrać drugie imię Milena ma na drugie Julia, więc drugiej córeczce też chcę dać drugie imię, może macie jakieś pomysły?
Dodam, że mamy na nazwisko Polak, bo to też z nazwiskiem musi współgrać
Mąż to Dawid Mateusz, ja Magdalena Justyna i córcia Milena Julia Polak
Podziel się: