reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych lutowych dzieciaków

Maagasiaa na drugie Jagoda to też fajny pomysł:-D

jeśli chodzi o chłopca to jakby był miał być Miłosz a że jest dziewczynka będzie Joasia:-D
Jak wybierałam to czytałam znaczenie i pod względem brzmienia i charakterystyki imion wybrałam Alicję i dla drugiego jak jeszcze nie znałam płci Joanna /Miłosz:tak:

reklama
Monika ale się uśmiałam! Marzymy o tym samym :D Mila to aniołeczek, a wszyscy gadają, że drugie zatem będzie okropne... Ja w to nie wierzę i zawsze odszczekuję :D

Magsia moja pani ginekolog ma dwie corki pierwsza jak uslyszy "stój" to stoi, a mlodsza jak uslyszy to samo to leci jeszcze szybciej.
Podobnie bylo u mnie ze mna i siostra mlodsza.
Wiec.. jak to sie mowi... marne... szanse :)

reklama
Do góry