reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych lutowych dzieciaków

U nas prowadzi Szymon, pewnie jeszcze będziemy dyskutować, ale na ten moment to jedyne imię które pasuje i mi i mężowi :)

reklama
A wiecie co..? Od kilku dni juz trzyma sie mnie pomysl zeby dac synowi na drugie Maria :-) z pobudek religijnych i brzmieniowych, bylby Gustav Maria i dlugie nazwisko. Ciekawy pomysl?? Znacie jakis chlopcow z Maria na drugie?

Mokito ja znałam kiedyś chłopaka z Torunia, który miał tak na imię, rodzice byli tacy liberalni w obyczajach i sposobie bycia (pamiętam, że wszyscy mieli w tej rodzinie imiona rozpoczynające się na literę M) i to było dziwne jak się przedstawiał, ale przy bliższym poznaniu nie robiło to takiego "dziwnego" wrażenia, tym bardziej jak piszesz to chciałabyś aby miał tak na drugie, a nie na pierwsze, bo np. w przedszkolu mogłoby mu być ciężko :)

reklama
No wlasnie podejrzewam ze nasz syn w szkole tez by sie nie przyznal.

Kasia, wow, ze chlopak sie tak przedstawial to bym nie wpadla. Wyobrazam to sobie, ze imie formalnie bedzie tylko na papierku.

Ostatnia edycja:
Do góry