Mycha1
Fanka BB :)
U mnie narazie jest ...
chłopiec : Oskar lub Filip
dziewczynka: Maja
chłopiec : Oskar lub Filip
dziewczynka: Maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja znam jedną Bernardę- Benię i jest tak przesympatyczną osobą, jak mało która. I trudno sobie wyobrazić , żeby nosiła inne imię. Paradoksalnie nie przepadam za " orginalnymi" imionami, bo mogą dziecku sporo krzywdy narobić, ale Benia się tak przyjęła, że nawet uczniowie w szkole mówią Pani Beniu i jest to pełne szacunku.
Widze drogie mamuśki że niektóre z Was mają jeszcze dylemat co do wybrania imion ale spokojnie, mamy na to jeszcze jakieś 8 miesięcy
JA też uwarzam ,ze to za wcześniej ,chocby dlatego co by nie zapeszyć.
U nas Karol miał być pierw KOnradem ,ale KAROLEK wygrał.A dziewczynka miałabyć ŻANETA.teRAZ te imie sie mi juz nie widzi
Juliusz miałbyć od poczatku i został JUliuszem Janem;-).
A dziewczynke mąż chciał nazwać JUlia,tych JUli to juz mi sie zbrzydło.Choć ładne imię.
Mi sie podoba dla dziewczynki LILIANA ,Amelka ,ale Amelka odpada sasiadka ma i kolezanka,żeby niebyło ze odgapiam.No i Natalia ,ale mam siostre to też .
Imiona FRancuskie też mi sie b. podobają np. ŻAKLIN!
a co do chłopca to wiem.
Jeszcze mamy DUUUUUUUUUUUŻO czasu!!
Leon i Teodor to jedne z moich ulubionych :-):-)(...)
W ostatecznosci jak sie nic nie zmieni to bedzie Tea albo Joakim(...).
A ta Tea i Joakim to na poważnie?
A widzisz w tym jakis problem?