reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona Naszych fasolek

Fajne macie te przezwiska dla maluszkow, Olafek tez ma pare:
moja mama mowi na Niego Ptaszek
Tescie- Maluszek
MY- Olo, Oliś, Małpiszonek, Małpa Zielona, Młodzież, Młody, Hałabała, Bambaryła i to chyba wszystkie

reklama
Moja fasoleczka miala byc Alicja pisalam list do mikolaja i byla tylko ze nie w grudniu pod choinka ale za to dzien po dniu dziecka. Pozdrawiam

ticker.php

Mi od zawsze podobały sie trzy imiona
1. Oliwier
2.Marcel
3.Gabriel

Mój pierwszy aniołeczek miał na imię Oliwier :-( Marcel - koleżanka dała na imię synkowi więc został Gabriel....po pradziadku

a mówimy na niego Gabrys,Gabrych,diabel,rozbójnik, no i Gabrysia :p

Ostatnia edycja:
A u nas miała być Tosia :-D prawie do samego końca, a wyszedł Piotrek:-D (ksywka zbój)

U nas Dawid Aleksander jest najczęściej Kurczakiem u taty , u mamy wcześniej był Guga-Tartaruga (tak śmiesznie wyglądał wyciągając szyję...), Niuniek, Kociak. A jak sobie zasłuży :wściekła/y:, to po prostu terrorystą. Dziadkowie wołają najczęściej po imieniu.

Odkopię stary wątek jeśli pozwolicie :-)

U nas gdyby była córcia miała by na imię Aleksandra, jest synek Michał (Michaś Michaśko, Michutek)

Jeśli będziemy mieli drugiego chłopca to będzie Szymon.

reklama
My chcieliśmy Zuzię a mamy Filipka :) Teraz jak kiedyś pojawi się drugie dziewczynka będzie miała na imię Helenka a chłopczyk... no cóż nie wiem może Aleksander bo podoba mi się zdrobnienie Olek.

Do góry