reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

U mnie wczoraj rodzinna burza mózgów się odbyła pt: "Imię dla potomka". Wieczorem mąż zapytał, czy już wybraliśmy imię hihi(on nie uczestniczył w rozmowie). I stanęło na tym, że akceptuje Gustawa.. Tylko ja nie wiem, czy to dobry pomysł.. A mi ten Jeremi w głowie siedzi i jestem mało elastyczna:eek:

Gucio i Jeremi - oba super!:-D

reklama
U mnie wczoraj rodzinna burza mózgów się odbyła pt: "Imię dla potomka". Wieczorem mąż zapytał, czy już wybraliśmy imię hihi(on nie uczestniczył w rozmowie). I stanęło na tym, że akceptuje Gustawa.. Tylko ja nie wiem, czy to dobry pomysł.. A mi ten Jeremi w głowie siedzi i jestem mało elastyczna:eek:
Jeśli nasza córa okaże się chłopcem to będzie Gucio - po Holoubku ;-)

To małe zdjątko to tak dla utrwalenia nas na liście imion :sorry::sorry::sorry::

film 002 [50%].jpg

a drugie imię to mąż jak wymyśli i wróci to dopiszemy

u mnie w rodzinie byla taka sytułacja ze ciocia jak urodzila córe to chciala Roksana a na drugie Mariola (maz MARek a ciocia JOLA) no i ksiadz powiedzial ze ochrzci Roksana ale nie jako pierwsze ale jako drugie w rezultacie wszytsy znajomi blizsi i rodzina Roksana :) a w szkole i wsyztskie inne sprawy to Mariola ja bym bzika dostala jakbym musiala reagowac tak samo na dwa imiona :) hehehe teraz to teraz a pozniej jak bedzie tzreba w urzedach i wogole :)
mj brat ma mniej więcej tak samo;-)
w papierach ma wpisane imię Ireneusz ale i tak każdy od zawsze mówił do niego Łukasz... :-D
i jest przyzwyczajony bo tego pierwszego imienia nawet w pracy nie użyuwają. tyolko mówią na niego Łukasz...
zastanawiam się tylko po co rodzice dali mu Ireneusz skoro sami wołają na niego Łukasz:-D:-D:-D

zastanawiam się tylko po co rodzice dali mu Ireneusz skoro sami wołają na niego Łukasz:-D:-D:-D

hahaha, a pytaliście Ich? :-D:-D

Ja też mam koleżankę, na ktorą wszyscy mówią Izabela, a ona ma na imię Elżbieta. W sumie niby to to samo imię, tylko jedno wersja angielska, a drugie hiszpańska, ale i tak dziwnie..

reklama
moja mama chciała od początku dać Łukasz ale Tata wolał Irek...
no i dał po swojemu... a cała rodzinka i tak mówiła Łukaszek więc skoro tata został mniejszości to też zaczął tak mówić...:-D

hahaha, czyli jak zwykle facet musiał pojść na kompromis.. czy oni nie mogliby się z tym godzić szybciej.. życie byłoby prostsze :-D

Do góry