reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

U mnie wczoraj rodzinna burza mózgów się odbyła pt: "Imię dla potomka". Wieczorem mąż zapytał, czy już wybraliśmy imię hihi(on nie uczestniczył w rozmowie). I stanęło na tym, że akceptuje Gustawa.. Tylko ja nie wiem, czy to dobry pomysł.. A mi ten Jeremi w głowie siedzi i jestem mało elastyczna:eek:

Gucio i Jeremi - oba super!:-D

reklama
U mnie wczoraj rodzinna burza mózgów się odbyła pt: "Imię dla potomka". Wieczorem mąż zapytał, czy już wybraliśmy imię hihi(on nie uczestniczył w rozmowie). I stanęło na tym, że akceptuje Gustawa.. Tylko ja nie wiem, czy to dobry pomysł.. A mi ten Jeremi w głowie siedzi i jestem mało elastyczna:eek:
Jeśli nasza córa okaże się chłopcem to będzie Gucio - po Holoubku ;-)

To małe zdjątko to tak dla utrwalenia nas na liście imion :sorry::sorry::sorry::

film 002 [50%].jpg

a drugie imię to mąż jak wymyśli i wróci to dopiszemy

u mnie w rodzinie byla taka sytułacja ze ciocia jak urodzila córe to chciala Roksana a na drugie Mariola (maz MARek a ciocia JOLA) no i ksiadz powiedzial ze ochrzci Roksana ale nie jako pierwsze ale jako drugie w rezultacie wszytsy znajomi blizsi i rodzina Roksana :) a w szkole i wsyztskie inne sprawy to Mariola ja bym bzika dostala jakbym musiala reagowac tak samo na dwa imiona :) hehehe teraz to teraz a pozniej jak bedzie tzreba w urzedach i wogole :)
mj brat ma mniej więcej tak samo;-)
w papierach ma wpisane imię Ireneusz ale i tak każdy od zawsze mówił do niego Łukasz... :-D
i jest przyzwyczajony bo tego pierwszego imienia nawet w pracy nie użyuwają. tyolko mówią na niego Łukasz...
zastanawiam się tylko po co rodzice dali mu Ireneusz skoro sami wołają na niego Łukasz:-D:-D:-D

zastanawiam się tylko po co rodzice dali mu Ireneusz skoro sami wołają na niego Łukasz:-D:-D:-D

hahaha, a pytaliście Ich? :-D:-D

Ja też mam koleżankę, na ktorą wszyscy mówią Izabela, a ona ma na imię Elżbieta. W sumie niby to to samo imię, tylko jedno wersja angielska, a drugie hiszpańska, ale i tak dziwnie..

reklama
moja mama chciała od początku dać Łukasz ale Tata wolał Irek...
no i dał po swojemu... a cała rodzinka i tak mówiła Łukaszek więc skoro tata został mniejszości to też zaczął tak mówić...:-D

hahaha, czyli jak zwykle facet musiał pojść na kompromis.. czy oni nie mogliby się z tym godzić szybciej.. życie byłoby prostsze :-D

Do góry