no wlasnie...wczoraj przegladalam wrzesniowki..i strasznie duzo tych Olivierkow sie namnozylojedne daly przez v a inne dziewczyny przez wduzo Kacperkow...i innych imion...typowo polskichja typowo polskiego nie chce..bo mieszkam w nl...Dawidka i Mateusza juz mami z trzecim chlopaczkiem mam juz problem...chcialabym by pasowalo do moich 2 synow(imion)jakie juz mam..nie chcialabym imienia bardzo wymyslonego ani za bardzo tradycyjnego...dlatego to problem:-(a na Oliviera wpadlam jak tylko ubralam pizamke olivieramam pomaranczowa z takim wielkim napisem Olivier...i gdy tylko przyjrzalam sie w lustrze stwierdzilam ze to dobry pomyslale strasznie sie caly czas wacham..jak wachadlowiec..hehebo wkoncu miala to byc dziewczynka...z ktora nie mialam problemu...no ja...jeszcze intensywnie mysle...
moja ciotka ma synka o imieniu Wincenty...Wikus na niego wola...u mnie odpada te imie ale moze wy dziewczyny skusicie sie...jest dosc orginalne i strasznie mi sie podoba...co niektore pisaly ze maja problem z imieniem
moja ciotka ma synka o imieniu Wincenty...Wikus na niego wola...u mnie odpada te imie ale moze wy dziewczyny skusicie sie...jest dosc orginalne i strasznie mi sie podoba...co niektore pisaly ze maja problem z imieniem