reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Na mnie wołali "Kajnga" i nie mieli problemow z wymowa
ja jakos za Kinią nigdy nie przepadałam, na mnie wołali Kina a w szkole Kindzia. A imie swoje lubie.
Moj synek miał byc Emilką, zakochana po uszy w tym imieniu . Za granica byłam nawet nie wiedziałam ze takie na czasie jest to imie w pl.
ja jakos za Kinią nigdy nie przepadałam, na mnie wołali Kina a w szkole Kindzia. A imie swoje lubie.
Moj synek miał byc Emilką, zakochana po uszy w tym imieniu . Za granica byłam nawet nie wiedziałam ze takie na czasie jest to imie w pl.
MantaZG
Hania to moja chrzestna więc u mnie wykluczone,
Witek to brat mojego teścia - wykluczone,
Leon - moj ukochany dziadek.
Martynka - zawsze mi sie podobało - wybrałam to imie dla mojej kuzynki, gdy sie urodzila - wiec wykluczone.
Podoba mi się Lusia (Lucynka) - no ale to moja mamcia.
I ja i moj kochany mamy tak ogromniaste rodziny, ze to się w glowie nie miesci...
Antosia, albo Marysia - tak da na imię moja mlodziutka cioteczka swojej malej w kwietniu 2012 :-)) (dwie brzuszatki jestesmy)
chodzi za mną ta Madlenka, oj chodzi...
Nadal jednak zostaje wersja Julcia(babcia miala byc Julią)/Franek(św. pamięci dziadzio). :- )))
Witek to brat mojego teścia - wykluczone,
Leon - moj ukochany dziadek.
Martynka - zawsze mi sie podobało - wybrałam to imie dla mojej kuzynki, gdy sie urodzila - wiec wykluczone.
Podoba mi się Lusia (Lucynka) - no ale to moja mamcia.
I ja i moj kochany mamy tak ogromniaste rodziny, ze to się w glowie nie miesci...
Antosia, albo Marysia - tak da na imię moja mlodziutka cioteczka swojej malej w kwietniu 2012 :-)) (dwie brzuszatki jestesmy)
chodzi za mną ta Madlenka, oj chodzi...
Nadal jednak zostaje wersja Julcia(babcia miala byc Julią)/Franek(św. pamięci dziadzio). :- )))
MaMicurina
Pole i Sare u nas musialabym odzucic poniewaz Kuzynka ma takie koty...Sonie jeszcze ....Oliwka sliczne...zawsze mi sie podobalo ale co?oczywiście wszystkie znajome rodzili przede mna :-)-Oliwia zajetaU nas na 99% dziewczynka mi najbardziej podoba się Oliwka
Inne propozycje - Laura, Pola, Sara
kamilka677
Witajcie przyszłe mamusie jestem tu nowa, muszę się jeszcze odnaleźć o co tu dokładnie chodzi, ale też już poważnie zastanawiam się na imieniem dla mojego maleństwa, co prawda nie wiem jeszcze czy to będzie chłopiec czy dziewczynka, ale mam już pewne pomysły i tak....Bardzo podoba mi się Lenka, ale niestety wyprzedzili mnie jakiś czas temu znajomi i trochę głupio, więc rozważam Polę lub Szymona/Borysa... Pola widzę, że popularna
Perelandra
u nas teraz mąż ma fazę na Zuzię lub Marcinka :-)
a wczoraj wymyślił, że będzie Dżonatan
MaMicurina
dżon i dżoana ;-)u nas teraz mąż ma fazę na Zuzię lub Marcinka :-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
A może Jonatan czytane jak sie pisze? Mi sie podoba ;-)u nas teraz mąż ma fazę na Zuzię lub Marcinka :-)
Podziel się: