reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Widze, że na marcówkach sporo moich imienniczek ;-) Marta jest dzisiaj rzadkim imieniem :tak:

Co do Dobrusi - Dobrochny - polecam z calego serca - nawet w przedszkolu wszystkie panie bez problemu zapamietały od razu moja córkę ;-)
Huberta tez polecam (mój M) - zdrabnia się fajnie - Hubi, Hubcio ;-)

Ciągle mam nadzieję, że jak moje dziecko przyjdzie na świat to popatrzę na nie i powiem - to jest ... i tu już będę wiedziała jak ma na imię, bo póki co żadne nie podoba mi się w 100% :cool:

Jak mi się podobało jakieś imię np. Karolina i powiedziałam o tym głośno, to moja siostra dała takie imię swojej córce (akurat była w ciąży i nie mogła się zdecydować)
podobnie było z Anielą - teraz mam chrześnicę o tym imieniu... lepiej się nie wypowiadać wśród przyjaciół i rodziny jeśli już wpadnie się na to właściwe imię :-p

Ostatnia edycja:
my pierwsze dziecko mamy Emilkę teraz nie wiadomo co bedzie ale jesli chlopak to bedzie Julian(julek) jeszcze jak bylismy para nastolatkow to tak chcicelismy dac naimie naszemu pierwszemu dziecko a dziewczynka podobaja mi sie sorotka agatka natasza ale zupelnie nie pasuje do nazwiska wiec raczej nici z tego no Lilianna lub Lidia ale to podobne jest do emilki wiec sama nie wiem na corke wolamay lili wiec dwie takie same to chyba za duzo :p

ajako - ja bym postawiła na Ignacego:tak:. Straaaasznie mi się podoba to imię. Do Julii stylowo bardzo moim zdaniem pasuje, tylko popularnością odstaje, ale to już mniej przecież istotne.

W ogóle mi się tyle imion podoba, że najchętniej bym dziecku ze trzy nadała:-D. Pewnie na tym się skończy...

wlasnie....tez mnie sie wydaje, ze bardziej stylem pasuje, myslimy jeszcze, dobrze, ze sporo czasu mamy...chociaz jak wczoraj do mnie z kadr z firmy zadzwonili sie zapytac kiedy rodze to sie zlekalam zleksza, ale coz leci druga polowa juz:eek:
wczoraj moja corcia w kapieli; mamusiu MÓJ :-D dzidziuś bedzie sie nazywal; Witek??

mnie jeszcze dla dziewczynki baaardzo podobalo sie tez piekne imie i nieczeste teraz w Polsce; Eliza, popularne dosc w Belgii, w ogole teraz mam wrazenie, ze dla dziewczynek to jest meeega wybor:tak:
Kinga tez pieknie!!!juz to mowilam....ivi niech bedzie ta Kinga:tak::-)
Tymon to byla nasza Julia do 7 miesiaca ciazy;-)

reklama
my pierwsze dziecko mamy Emilkę teraz nie wiadomo co bedzie ale jesli chlopak to bedzie Julian(julek) jeszcze jak bylismy para nastolatkow to tak chcicelismy dac naimie naszemu pierwszemu dziecko a dziewczynka podobaja mi sie sorotka agatka natasza ale zupelnie nie pasuje do nazwiska wiec raczej nici z tego no Lilianna lub Lidia ale to podobne jest do emilki wiec sama nie wiem na corke wolamay lili wiec dwie takie same to chyba za duzo :p

Ja też chce Juliana!!! Najpiękniejsze imię męskie świata ...
Tylko mąż się nie zgadza by był Julek junior :confused2: Niestety mało popularne w polsce nadawanie takich samych imion jak mają rodzice...

Do góry