Mini55
&&&&&
Greta bym nie dala...to trochę juz krzywdzące,oczywiście tylko moim zdaniem ;-)
Krzywdzące jakoś nigdy bym tak nie skojarzyła . A dlaczego ??
Tymek i Szymek fajne Kinga też ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Greta bym nie dala...to trochę juz krzywdzące,oczywiście tylko moim zdaniem ;-)
mnie tez się podobają te imiona ale Marta to ja, a Ania to siostra mojego mężaania i marta tez mi sie podobaja ale ania to moja mama a marta to moja najlepsza kumpela
ajako - ja bym postawiła na Ignacego. Straaaasznie mi się podoba to imię. Do Julii stylowo bardzo moim zdaniem pasuje, tylko popularnością odstaje, ale to już mniej przecież istotne.
W ogóle mi się tyle imion podoba, że najchętniej bym dziecku ze trzy nadała. Pewnie na tym się skończy...
my pierwsze dziecko mamy Emilkę teraz nie wiadomo co bedzie ale jesli chlopak to bedzie Julian(julek) jeszcze jak bylismy para nastolatkow to tak chcicelismy dac naimie naszemu pierwszemu dziecko a dziewczynka podobaja mi sie sorotka agatka natasza ale zupelnie nie pasuje do nazwiska wiec raczej nici z tego no Lilianna lub Lidia ale to podobne jest do emilki wiec sama nie wiem na corke wolamay lili wiec dwie takie same to chyba za duzo