reklama
A co myślicie o imieniu Leon?
Dla mnie bomba!
karolka84
mama kwietniowa '09
Leon kojarzy mi się z Leonem zawodowcem...
Mam już córeczkę Gabrysię (nasz wspólny kompromis)
Teraz nie możemy dojść do zgody z wyborem.
Mnie podoba się
- dla chłopca: Tymoteusz, Jan, Stanisław
- dla dziewczynki: Laura, Łucja, Matylda, Jagoda, Barbara
Mam już córeczkę Gabrysię (nasz wspólny kompromis)
Teraz nie możemy dojść do zgody z wyborem.
Mnie podoba się
- dla chłopca: Tymoteusz, Jan, Stanisław
- dla dziewczynki: Laura, Łucja, Matylda, Jagoda, Barbara
lastpetunia
Fanka BB :)
Ja to na szczęście nie mam problemu z imieniem dla dzidziolka i mężem już dawno ustaliliśmy wspólnie bez kłótni itp, nawet żadne z nas nie musiało iść na kompromis jak bedzie dziewczynka to będzie Roksana a jak chłopczyk to Ksawery :-)
Angel.
Zwierzoholik;)
Ja od zawsze dla chłopca chciałam Nataniel ( już kiedys sie nasluchłam od rodziny "żydowskie!" itp, bede miala z nimi ostrą batalię :/ ), Fabian, Kordian, Cyprian, Maksymilian..
W myślach krąży mi jeszcze Aleksander ale tylko w wersji zdrobniałej Aleks!!! Ale już Ci widze odrazu poleci w polsce Olek a tego imienia nie znoszę
Dla dziewczynki zawsze chciałam Antonina- TOSIA <3 ale.... tak wyszło, że Tosią nazwałam swoją koteczkę więc już teraz byłoby mi dziwnie
Zresztą chociaż najbardziej bym chciała dziewczynke nie wierze, że takowa bede mieć ;-) Wiec nawet specjalnie nie rozmyslam nad imieniem.. Tez chcialam po mamie Gabrysie ale moja siostra sie piekli wszem i wobec, ze tak nazwie za X lat kiedy kogos pozna i X lat jak bedzie miala dzieci..;] Ehh..
A Leon też kojarzy mi sie tylko i wyłącznie z LEONEM ZAWODOWCEM! Tak samo Matylda..
W myślach krąży mi jeszcze Aleksander ale tylko w wersji zdrobniałej Aleks!!! Ale już Ci widze odrazu poleci w polsce Olek a tego imienia nie znoszę
Dla dziewczynki zawsze chciałam Antonina- TOSIA <3 ale.... tak wyszło, że Tosią nazwałam swoją koteczkę więc już teraz byłoby mi dziwnie
Zresztą chociaż najbardziej bym chciała dziewczynke nie wierze, że takowa bede mieć ;-) Wiec nawet specjalnie nie rozmyslam nad imieniem.. Tez chcialam po mamie Gabrysie ale moja siostra sie piekli wszem i wobec, ze tak nazwie za X lat kiedy kogos pozna i X lat jak bedzie miala dzieci..;] Ehh..
A Leon też kojarzy mi sie tylko i wyłącznie z LEONEM ZAWODOWCEM! Tak samo Matylda..
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: