reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Jeremiego to nawet mam na swojej liście:-D, ale dla pierwszego syna to nie ma szans, żeby przeszło. Bardzo bardzo lubię to imię. Ziemowit też strasznie mi się podoba. I Krzesimir .
Bogumił mam wrażenie, że jest bardziej "wujkowaty".

A ja znam własnie takiego fajnego Bogumiła i bardzo to imie pasuje nawet do młodego chłopaka, chociaż wydaje sie, że własnie do "dziadków" ;-)
Będe musiała mojego M podejść może jemu tez jakies imie podpasuje i będzie z głowy dalsze szukanie :-D

Perelandra Twój M ma niestety rację - znajomy ma na nazwisko Makary czy jakos tak i na niego od zawsze wołają Makaron :sorry2: ale imię mi się tez podoba :tak:

U mnie i tak bez polotu bedzie... M uparty....
Mata fajnie Ci ze takie imionka mozesz "rozpatrywac" u mnie no way... a jakie najbardziej M sie podoba....

my ostatnio wymyslilismy Oskara a potem M. jeszcze wymyslil Oliwier ale ja juz wole Oskar chociaz i tak tak srednio jako to widze

U mnie i tak bez polotu bedzie... M uparty....
Mata fajnie Ci ze takie imionka mozesz "rozpatrywac" u mnie no way... a jakie najbardziej M sie podoba....

rozpatrywc to ja mogę, ale co M postanowi :sorry2: na szczęście wybiłam mu Jana Gwalberta z głowy ;-)

A może zastsujecie taktyke mojej kuzynki, ona dla cóki wybierała a kuzyn dla syna - i było bez gadania kto co postanowił i już :tak:

Przez chwile tak tez myslałam ale jednak nie..
no bo wypadnie na to ze jednemu rodzicowi imie dziecka sie w ogole nie podoba (M neguje moje pomysły a ja jego i zadne nie chce ustapic)..
jednak kompromis (bedziemy szukac innych imion a rezygnujemy z ulubionych)...

Mata ja bym była za Ziemkiem :-)

Kindzia Ja chciałam żeby Borysek był Brunonem ;-)podobał mi się też Henryk , Filip i Karol . Mój M za to chciał Mikołaja albo Olka .
No ale w końcu drogą kompromisu został Borysek :tak:

Parelandra a może Maurycy ??;-)

Ostatnia edycja:
Mini Borys jest the best...

tylko wez tu taka sasiadke jak jak mam, dzieci nie ma,za to 12 psow i jednego własnie nawała Borys i moj az sie trzesie jak to słyszy... takim tez sposobem nie bedzie Maksymiliana ani Maksyma.. a i Antoniny bo jej psisko to Tośka ... tośka chodz tu... no mowie Wam

a i Brunon interesujacy (Bruno jakos mniej mi sie widzi tak jak Iwo czy Hugo
chyba dlatego ze Brunona łatwiej odmieniac)

Mata mnie sie podoba Ziemowit bo fajnie taki mały Ziomal
ale i Jeremi jest swietny i Jaromir... fajne te Wasz imionka... jak juz pisałam

reklama
Kindzia dzięki .
Różnie to bywa z imionami psów :-D. Moja szwagierka ma Lucynkę ,a kiedyś słyszałam jak kobita wołała do swojego pupila Aga

A Tobie jakie imiona się podobają ???Masz jakieś typy na teraz

Tunia
fajne imiona... takie proste , bardzo ładne i bez kombinacji ;-)

Do góry