reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Jeremiego to nawet mam na swojej liście:-D, ale dla pierwszego syna to nie ma szans, żeby przeszło. Bardzo bardzo lubię to imię. Ziemowit też strasznie mi się podoba. I Krzesimir .
Bogumił mam wrażenie, że jest bardziej "wujkowaty".

A ja znam własnie takiego fajnego Bogumiła i bardzo to imie pasuje nawet do młodego chłopaka, chociaż wydaje sie, że własnie do "dziadków" ;-)
Będe musiała mojego M podejść może jemu tez jakies imie podpasuje i będzie z głowy dalsze szukanie :-D

Perelandra Twój M ma niestety rację - znajomy ma na nazwisko Makary czy jakos tak i na niego od zawsze wołają Makaron :sorry2: ale imię mi się tez podoba :tak:

U mnie i tak bez polotu bedzie... M uparty....
Mata fajnie Ci ze takie imionka mozesz "rozpatrywac" u mnie no way... a jakie najbardziej M sie podoba....

my ostatnio wymyslilismy Oskara a potem M. jeszcze wymyslil Oliwier ale ja juz wole Oskar chociaz i tak tak srednio jako to widze

U mnie i tak bez polotu bedzie... M uparty....
Mata fajnie Ci ze takie imionka mozesz "rozpatrywac" u mnie no way... a jakie najbardziej M sie podoba....

rozpatrywc to ja mogę, ale co M postanowi :sorry2: na szczęście wybiłam mu Jana Gwalberta z głowy ;-)

A może zastsujecie taktyke mojej kuzynki, ona dla cóki wybierała a kuzyn dla syna - i było bez gadania kto co postanowił i już :tak:

Przez chwile tak tez myslałam ale jednak nie..
no bo wypadnie na to ze jednemu rodzicowi imie dziecka sie w ogole nie podoba (M neguje moje pomysły a ja jego i zadne nie chce ustapic)..
jednak kompromis (bedziemy szukac innych imion a rezygnujemy z ulubionych)...

Mata ja bym była za Ziemkiem :-)

Kindzia Ja chciałam żeby Borysek był Brunonem ;-)podobał mi się też Henryk , Filip i Karol . Mój M za to chciał Mikołaja albo Olka .
No ale w końcu drogą kompromisu został Borysek :tak:

Parelandra a może Maurycy ??;-)

Ostatnia edycja:
Mini Borys jest the best...

tylko wez tu taka sasiadke jak jak mam, dzieci nie ma,za to 12 psow i jednego własnie nawała Borys i moj az sie trzesie jak to słyszy... takim tez sposobem nie bedzie Maksymiliana ani Maksyma.. a i Antoniny bo jej psisko to Tośka ... tośka chodz tu... no mowie Wam

a i Brunon interesujacy (Bruno jakos mniej mi sie widzi tak jak Iwo czy Hugo
chyba dlatego ze Brunona łatwiej odmieniac)

Mata mnie sie podoba Ziemowit bo fajnie taki mały Ziomal
ale i Jeremi jest swietny i Jaromir... fajne te Wasz imionka... jak juz pisałam

reklama
Kindzia dzięki .
Różnie to bywa z imionami psów :-D. Moja szwagierka ma Lucynkę ,a kiedyś słyszałam jak kobita wołała do swojego pupila Aga

A Tobie jakie imiona się podobają ???Masz jakieś typy na teraz

Tunia
fajne imiona... takie proste , bardzo ładne i bez kombinacji ;-)

Do góry