reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Kubus ślicznie i Natalka tez ;) mojego brata dzieci tak sie nazywają ;)
Co do matyldy .... Dla mnie nie bardzo ale jak napisała Angel każdy ma swój gust , a o gustach sie nie dyskutuje :p

Borys ostatnio mówi - może damy na imię dzidziusiowi Pani Kazia :-D ( ma w przedszkolu )

A ja już chyba mam imię dla mojej kruszyny :-)
Mamy dwie propozycję Ida i Kamila .
Ja i Borys jesteśmy za Duśką a Maciek za Kamilą

u nas też są jakieś propozycje,ale mąż się zdecydować nie może
my z dziećmi chcieliśmy Maksymilian,mężowi się nie podoba,ostatnio wpadło mu imię w sklepie Oliwier spodobało mi się,a teraz mówi,ze synek to będzie Olaf,a co wyjdzie nie wiadomo :-D:-D

a ja nie mam jeszcze imienia, miala byc antonina ale odpada.
Babcia chce Dominike, starszy syn Hanie a ja sie zastanawiam teraz nad Rozalia.
Mam krotkie naziwsko to krotkie imie by jakos nie pasowalo.

reklama
Agusia ale prześliczna puchowa mata :-) Jak ja bym ta swoja juz rozlozyla popatrzec chociaz :happy:

Atomówka tutaj aga sobie moze pozwolic na Alexandra ze (jak dla mnie zarąbistym!) skrótem Alex, nigdy nie zrozumiem skad takie ustrojstwo jak skrót OLEK od Aleksandra :no: A wybitnie tego skrótu nie cierpię :/
W Pl oczywiscie na upartego tez, ale napewno tylko znajomi i rodzina by skracali a reszta tym Olkiem zarzucala :dry:

Do góry