reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
u nas Julka - pierwsze o ktorym pomyslelismy i nie zmieniamy zdania... juz sie oswoilismy;p Mam dziadka Leona... Leonki są super fantastiko:D po za tym Leon (dziadek) juz dla prawnuka imie wymyslil i tez nie zmianiamy nic:p

Ja chyba zostane przy Natalii. Będzie Natka Wariatka :-D. Męzo zatwierdził, mała jak się ja pytałam czy jej sie podoba mnie leciutko skopała (mam nadzieję, że z aprobaty:confused::-D)

Oba mi sie podobają. Niestey sobie moje kolegrzanki wczesniej przywłaszczyły dla córeczek, więc musiałam cosik innego wymysleć.

a ja mam gdzieś to, że znajomej córcia to Julka ;p
gdybym zaszla w ciąże tak jak planowałam czyli pare lat temu to byłabym pierwsza... wiec nawet nie zwracam uwago na to ile jakich imion mi biega w okolicy:p

Manta to tak jak ja niby Leon malo popularny ale mi spokoju nie daje Kubus i wcale sie nie zdziwie jak bedzie tak ze popatrze załozmy na niego i powiem ze to Kubus:-D

Manta teoretycznie tak, ale sama wolałam juz dac inne imię. U mnie teraz są 3 Lenki.
Tunia Kubus to typ mojego męża na chłopczyka i cholera twardy jest w swym przekonaniu.

reklama
Do góry