reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
u nas Julka - pierwsze o ktorym pomyslelismy i nie zmieniamy zdania... juz sie oswoilismy;p Mam dziadka Leona... Leonki są super fantastiko:D po za tym Leon (dziadek) juz dla prawnuka imie wymyslil i tez nie zmianiamy nic:p

Ja chyba zostane przy Natalii. Będzie Natka Wariatka :-D. Męzo zatwierdził, mała jak się ja pytałam czy jej sie podoba mnie leciutko skopała (mam nadzieję, że z aprobaty:confused::-D)

Oba mi sie podobają. Niestey sobie moje kolegrzanki wczesniej przywłaszczyły dla córeczek, więc musiałam cosik innego wymysleć.

a ja mam gdzieś to, że znajomej córcia to Julka ;p
gdybym zaszla w ciąże tak jak planowałam czyli pare lat temu to byłabym pierwsza... wiec nawet nie zwracam uwago na to ile jakich imion mi biega w okolicy:p

Manta to tak jak ja niby Leon malo popularny ale mi spokoju nie daje Kubus i wcale sie nie zdziwie jak bedzie tak ze popatrze załozmy na niego i powiem ze to Kubus:-D

Manta teoretycznie tak, ale sama wolałam juz dac inne imię. U mnie teraz są 3 Lenki.
Tunia Kubus to typ mojego męża na chłopczyka i cholera twardy jest w swym przekonaniu.

reklama
Do góry