reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

A ja dziś już myślę o Jagodzie i Anii :) hahah codzienie cos innego:)

Ja też chciałam żeby Bartek był Edwardem - ale akurat Zmierzch wszedl do kin i wszyscy się śmiali że dlatego chcę Edwarda :( Ale Eryk też oryginalnie.
A Ryśki uwielbiam- mój tata to Rysiek (zawsze jak mama wołała Rysiu lub Marysiu to obydwoje krzyczeliśmy "coooooooooo??" :))

reklama
A ja dziś już myślę o Jagodzie i Anii :) hahah codzienie cos innego:)

Ja też chciałam żeby Bartek był Edwardem - ale akurat Zmierzch wszedl do kin i wszyscy się śmiali że dlatego chcę Edwarda :( Ale Eryk też oryginalnie.
A Ryśki uwielbiam- mój tata to Rysiek (zawsze jak mama wołała Rysiu lub Marysiu to obydwoje krzyczeliśmy "coooooooooo??" :))
dla mnie Rysiek jest okropne z bardzo osobistych powodow... Jagoda pieknie :-) a co do Edwarda to moj M na Oliwera stwierdzil ze nie bo Janiak jest Oliwer tez:crazy:

Rysio - Ryś - super :tak:
Bernard - mi nie bardzo się podoba

A co myślicie o imieniu Ewa ( Ewka - marchewka :-))

Adam albo Ewa - jedna z opcji mojego osobistego Ryszarda (czyli małża) - proste rozwiązanie, tzw. pierwsze z brzegu :rofl2:

Ewka fajnie, prosto i ładnie. Krótkie i ponadczasowe.
Pewnie za jakiś czas wroci do " łask" tak jak Jan.

Bernard za bardzo kojarzy mi sie z rasą psa: Bernardyn. Na B lubie Benedykta.

Ryszard /Edward .. miło by bylo spotkac braci o takich imionach . Ryś tak ciepło, a mały Edi łobuziak.

Oliwer/Oliwier nie moja bajka, całkowicie dla swojego synka nie wiedze tego imienia.Ale dla Twojego moze to byc to. W sumie nawet nie wiem MaMicurina jak Ty wygladasz i tak nie bardzo potrafie określic czy mi to imie dla Twojego synka pasuje.

Tak jak w przypadku Angel , sama nie jestem "sympatykiem" Doriana ale do Angel stasznie mi to imie pasuje. tzn dla jej synka.
Angel
jak bedzie miał synka to tylko Dorianka wg mnie.

reklama
Do góry