reklama
maritek
Aktywna w BB
a ja przyznam że bardzo spodobało mi się imię córci naszej forumowej koleżanki ;-) i tak za mną chodzi Dobrusia, matko jakie to imię jest piękne ;-) takie kochane... i mojemu K też się podoba, wcześniej miała być Lilianka (Lili, Lilunia) a moja mama strasznie nalega na Tosię-Antoninę ;-) jak chodzi o imię dla chłopca to już od kilku lat mówiliśmy że jak będziemy mieć kiedyś synka to będzie Tadzio (po naszych dziadkach), nie wszystkim się to imię podoba, ale nam bardzo ;-)
maritek
Aktywna w BB
czyli marzec 2012 może być dość Dobrusiowy ;-);-) ja też mam rzadkie imię- Marita i nie zamieniłabym go w życiu!! takie imię to skarb, każdy mnie zapamiętuje ;-)
MaMicurina
Fanka BB :)
Tosia sliczne!a moja mama strasznie nalega na Tosię-Antoninę ;-)
maritek
Aktywna w BB
Nie, to zupełnie inne imiona ;-) co ciekawe znam aż 3 Marity mieszkające w okolicy ;-) z czego jedna dwa domy przede mną hehe ;-) kiedyś pracowałam w Media Markt, pomagałam pani w doborze odkurzacza i ona była w ciąży a to moje imieninki były i podeszła do mnie koleżanka Gosia (mamy imieniny w tym samym dniu - 17.10), składa mi życzenia, a ta pani jak mam na imię, no to ja się przedstawiłam, a ona wryta - też nie wiedziała że jest takie imię. kupiła odkurzacz. za pół godziny podchodzi do mnie i się pyta jak mi się żyje z tym imieniem bo ma w brzuszku kandydatkę ;-) hehe było mi tak miło, że ktoś chce moim imieniem nazwać swojego maluszka :-) a imię jest podobno pochodzenia hiszpańskiego i jest odmianą Małgorzaty
maritek
Aktywna w BB
MaMicurina gryzie mnie ta Tosia, ale ostatnio to imię się troszkę spopularyzowało... poza tym coś czuję że będę miała kilku synów, a Antoś też jest słodkie teraz muszę się zdecydować czy chcę mieć Tosię czy Antosia no i mojemu K kojarzy się z Tośkiem z Plebanii (haha ten to ma skojarzenia...)
ajako - ja bym postawiła na Ignacego. Straaaasznie mi się podoba to imię. Do Julii stylowo bardzo moim zdaniem pasuje, tylko popularnością odstaje, ale to już mniej przecież istotne.
W ogóle mi się tyle imion podoba, że najchętniej bym dziecku ze trzy nadała. Pewnie na tym się skończy...
W ogóle mi się tyle imion podoba, że najchętniej bym dziecku ze trzy nadała. Pewnie na tym się skończy...
reklama
pinula30
Fanka BB :)
A u mnie nadal brak pomysłu na imię dla chłopca. Jedyne co wymyśliłam to Szymon (bo podobne do Tymon, które mi sie podoba. "Tymuś" ładnie brzmi ale jak by go wołali "Tymek" to tak jak nasze nazwisko więc Tymon i Tymoteusz mój ukochany też odpada)
A Szymuś podobne do Tymuś
Ponadto moja mamuśka obstawia Adama.
Tylko oba imiona dość popularne ostatnio. Poźniej sie okaże że jest 5 chopców w klasie o takim imieniu,
Choc w podstawówce miałam w klasie 3 Paulina, byłyśmy w dzienniku jedna po drugiej 2 z nich mieszkały dom obok domua ja kawałek dalej. I szczerze nie pamiętam żeby mi to tak bardzo przeszkadzał że jest nas aż 3.
Dumam intensywnie. Między innymi w pracy jak mam recepte dla dzieci, chłopców to sobie w myślach to imie do nazwiska doapsowywyje,
A Szymuś podobne do Tymuś
Ponadto moja mamuśka obstawia Adama.
Tylko oba imiona dość popularne ostatnio. Poźniej sie okaże że jest 5 chopców w klasie o takim imieniu,
Choc w podstawówce miałam w klasie 3 Paulina, byłyśmy w dzienniku jedna po drugiej 2 z nich mieszkały dom obok domua ja kawałek dalej. I szczerze nie pamiętam żeby mi to tak bardzo przeszkadzał że jest nas aż 3.
Dumam intensywnie. Między innymi w pracy jak mam recepte dla dzieci, chłopców to sobie w myślach to imie do nazwiska doapsowywyje,
Podziel się: