reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

reklama
a myślałam, że Franków będzie sporo:)))) a tu proszę, wygrywa Tymek:))) mnie się strasznie to imię podoba, ale dla chłopca to Piękny miał decydujące zdanie...
Myślę, że wybór imienia przez Papieża trochę zahamował popularność imienia Franciszek ;-)

Mam w bliższym otoczeniu dwóch małych Franków, to takie słodkie łobuzy, żywiołowe raczej :) Zdecydowanie do przodu i z uśmiechem. Tymka znam jednego i jest bardzo grzeczny i powsciągliwy raczej.
U nas syna mąż wybierał, ja wiele do gadania nie miałam, a poza tym spodobało mi się imię. Teraz się namęczyliśmy, ale po wielu zmianach i bojach zostaje Ewa :)

Aśka1987- mi tam się od początku bardziej Tymon podobał, więc popieram zmianę decyzji :-) Chociaż osobiście żadnego Tymona nie znam, za to Franków kilku i każdy z nich to urwis ;-)

julix- Ewa bardzo mi się podoba :-)

Dziewczyny nie pocieszacie mnie tym, że Franki to urwisy:)))) chociaż szczerze mówiąc jak będzie po tatusiu to niczego innego się nie spodziewam:p dlatego ciągle mam nadzieję, że wda się we mnie:D

reklama
u nas będzie Larisa ale co do drugiego imienia to jest burza mózgów. Miała być Ewa po mamie mojej ale jednak zmieniliśmy zdanie, zdecydowaliśmy że nie będzie po nikim i debatujemy nad imionami Alicja, Lila, Thea ... Na razie nie zdecydowaliśmy nic.

Do góry