reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

Witam wszystkie panie :-) my wstepnie wybralismy Stasiu i Zosia , ale zdecydowani jeszcze nie jestesmy tym bardziej ze nie wiemy czy to chlopczyk czy dziewczynka . Utrudnieniem dla nas jest rowniez to ze mieszkamy w Danii i musimy wybrac imie ktore nie bedzie "kaleczone" w wymowie przez dunczykow..

reklama
Coś jest z tym Antosiem - Dzidziusiem. Ostatnio też co słyszę, to ktoś o brzuszku mówi Antoś, Antek...
Paulunia - Maciej już Ci mówiłam; Strasznie mi sie podoba. Ale właśnie Maciej - Maciek, Maciuś już nie aż tak :-)

Cześć dziewczyny. Maciej - super imię (takie ma mój mąż, gdyby nie to też nazwałabym tak swojego synka). A co powiecie o takich imionach - Adaś lub Aleksander? Jeśli chodzi o dziewczynkę ... na razie pustka. Ale szukam raczej na literkę "A" Jeszcze nie znamy płci dzidziusia.

http://www.**********/JustynaS,suwaczek.png

no i jasne kari, jak si zdecydujecie to olej bratową i tyle

jjusti hehe Adaś to mój mąż, ja mam Aleksandra, synek Artur
dla drugiego też by się przydało na A ;-)
a mąż kręci nosem na Aleksa ;-)

U nas też wysoko w szeregu stał Adam ale Maciej wygrał ze wszystkimi. Szczerze, to moja Julcia miała być Maciusiem jak jeszcze nie znaliśmy płci. Potem wogóle o tym imieniu zapomnieliśmy. Przewinęło się tysiąc innych w tym Michał, Antoni, Adam, Szymon a jednak będzie nasz Maciuś:tak:

Dzięki dziewczyny. W sprawie chłopca już prawie wiem jakie imię wybrać a co jeśli okaże się, że będzie dziewczynka? Kompletna pustka. Mam już córeczkę Zosię 3 latka i co tu do niej wybrać ......?

http://www.**********/JustynaS,suwaczek.png

Ja tez mam córeczke Zosię:tak:, drugiej daliśmy na imię Marysia. A jak będzie trzecia, bedzie Helenką- u nas juz postanowione:tak: Bardzo podoba nmi isę tez imię Hania, ale ja jestem Ania i jakoś tak, zbyt podobnie.

reklama
Do góry