reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Ikasia - u nas jednogłosnie padło, że Oliwka:) i maz i ja jestemy za i nie ma innej opcji:p a co do chłopaka to nie wiemy może Pawełek albo Filipek, ale mąż jest bardziej za Pawłem a ja za Filipem- i nie możemy się dogadać :p

reklama
nie da rady z tym moim imion ustalić...no nie da...na razie tylko męskie mamy na tapecie i tak typy JEGO: Bzigost, Ciecierat, Ciszpibok, Zbylut...się boję jakie będą dziewczęce...:)

Tak jak u mnie niby Mikołajek ma być ale ciągle słysze a może by tak: Burghard albo Helmud ?

Inomama - te "imiona" kojarzą mi się z ciastkami :)

nie da rady z tym moim imion ustalić...no nie da...na razie tylko męskie mamy na tapecie i tak typy JEGO: Bzigost, Ciecierat, Ciszpibok, Zbylut...się boję jakie będą dziewczęce...:)
Inomama, to zaproponuj mu jeszcze Borzygniewa, Jarostryja i Jutrowuja. Jeszcze Nielubiec jest zaczepisty :-DA dla dziewczynki może Cirzpisława mu się spodoba albo Mszczuja?

Antinetka hahahaha :-D:-D

Inomama a skąd ten twój te imiona wymyśla???

U nas się nie zmieni :tak: mąż co prawda nie jest aż tak zakochany w tych imionach ale je akceptuję a więc już niema odwrotu! Będzie Adrian lub Monika :-p

bluelovi - no wlasnie jak najbardziej polskie imoina! rżeliśmy jak konie, czytając je:)

Antinetka - Twe typy równie boski:)

a teraz serio to wybraliśmy już: Laura/Maxymilian - prosze o wpisanie do tabelki:)

Ostatnia edycja:
reklama
AAAa jak tu wesolo:-Dzajebisty deszcz imion.
A my tak, piatek, usiedlismy na kanapie, a moj nagle wypalil,ze ma wypasione imie dla naszego synka,ale ze ja go napewno nie lubie. juz sie boje.a on na to Konrad:) nie wiedzialam,ze po dunsku tez jest tak samo jak po polsku :-Dwiec chyba miedzynarodowe.A brzmi groznie i tak ma byc. spodobalo mi sie bardzo,a ze nie myslalam,ze jest miedzynarodowe, to nie bralam nawet pod uwage.
Ale u nas juz byly rozne, na liscie stoi Sebastian, jeszcze mial byc Alex,a teraz Konrad.zobaczymy,co z tego wyjdzie, i przede wszystkim,ktore bedzie do dziecka pasowac.bo czasem naprawde spojrzy sie nadziecko i ni w zab z Christophera robi sie John:
:-D

Do góry