reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Ikasia - u nas jednogłosnie padło, że Oliwka:) i maz i ja jestemy za i nie ma innej opcji:p a co do chłopaka to nie wiemy może Pawełek albo Filipek, ale mąż jest bardziej za Pawłem a ja za Filipem- i nie możemy się dogadać :p

reklama
nie da rady z tym moim imion ustalić...no nie da...na razie tylko męskie mamy na tapecie i tak typy JEGO: Bzigost, Ciecierat, Ciszpibok, Zbylut...się boję jakie będą dziewczęce...:)

Tak jak u mnie niby Mikołajek ma być ale ciągle słysze a może by tak: Burghard albo Helmud ?

Inomama - te "imiona" kojarzą mi się z ciastkami :)

nie da rady z tym moim imion ustalić...no nie da...na razie tylko męskie mamy na tapecie i tak typy JEGO: Bzigost, Ciecierat, Ciszpibok, Zbylut...się boję jakie będą dziewczęce...:)
Inomama, to zaproponuj mu jeszcze Borzygniewa, Jarostryja i Jutrowuja. Jeszcze Nielubiec jest zaczepisty :-DA dla dziewczynki może Cirzpisława mu się spodoba albo Mszczuja?

Antinetka hahahaha :-D:-D

Inomama a skąd ten twój te imiona wymyśla???

U nas się nie zmieni :tak: mąż co prawda nie jest aż tak zakochany w tych imionach ale je akceptuję a więc już niema odwrotu! Będzie Adrian lub Monika :-p

bluelovi - no wlasnie jak najbardziej polskie imoina! rżeliśmy jak konie, czytając je:)

Antinetka - Twe typy równie boski:)

a teraz serio to wybraliśmy już: Laura/Maxymilian - prosze o wpisanie do tabelki:)

Ostatnia edycja:
reklama
AAAa jak tu wesolo:-Dzajebisty deszcz imion.
A my tak, piatek, usiedlismy na kanapie, a moj nagle wypalil,ze ma wypasione imie dla naszego synka,ale ze ja go napewno nie lubie. juz sie boje.a on na to Konrad:) nie wiedzialam,ze po dunsku tez jest tak samo jak po polsku :-Dwiec chyba miedzynarodowe.A brzmi groznie i tak ma byc. spodobalo mi sie bardzo,a ze nie myslalam,ze jest miedzynarodowe, to nie bralam nawet pod uwage.
Ale u nas juz byly rozne, na liscie stoi Sebastian, jeszcze mial byc Alex,a teraz Konrad.zobaczymy,co z tego wyjdzie, i przede wszystkim,ktore bedzie do dziecka pasowac.bo czasem naprawde spojrzy sie nadziecko i ni w zab z Christophera robi sie John:
:-D

Do góry