reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

wiecie co...
tak sobie ostatnio myslałam jakby to było jakbym miała druga córeczkę...
no i uświadomiłam sobie że moja jedna córka ma na imię Victoria , a drugiej chcę dać Emma...
i to prawie jak Spice Girls:baffled:
nie myślicie??? yhhhh

reklama
wiecie co...
tak sobie ostatnio myslałam jakby to było jakbym miała druga córeczkę...
no i uświadomiłam sobie że moja jedna córka ma na imię Victoria , a drugiej chcę dać Emma...
i to prawie jak Spice Girls:baffled:
nie myślicie??? yhhhh

a jakby było trzecie to Geri :rofl2:
najważniejsze to mieć inspirację;-)

Co do swoich typów to hmm wpadłam ostatnio na pomysł, że Aleksander nie jest zły.Ale na razie nie dzieliłam się z nikim tą myślą.

jaipur - Aleksandra polecam, choc sie przed tym imieniem bronilam 2 lata z kawalkiem temu (imie wybral T po swoim ukochanym dziadku). Ale wolamy Aleks, nie Olek :)

Bardzo podoba mi się idea nadawania imion po osobach dla nas ważnych. Myślałam nad nadaniem imienia małej po mojej mamie, bo moja teściowa ma tak samo jak ja.
Mój teść i ojciec mają tak samo na imię, więc byłoby już nieco za dużo:laugh2:

a jakby było trzecie to Geri :rofl2:
najważniejsze to mieć inspirację;-)

Co do swoich typów to hmm wpadłam ostatnio na pomysł, że Aleksander nie jest zły.Ale na razie nie dzieliłam się z nikim tą myślą.
hehe nieeee
trzecia już nie będzie ani Geri ani Melania:-p

tylko zastanawiam się czy Victoria i Emma nie będzie źle odbierane przez ludzi:eek:
chociaż jej pokolenie to Spice Girls nie będzie pewnie ani znać ani pamietać..ale nasze.... i rodzice ich koleżanek mogliby się wyśmiewać...:confused2:

Kurcze a ja nie mam żadnego pomysłu :-( Imiona które zawsze mi się podobały przypadły moim siostrzeńcom. Może nie będę się nad tym zastanawiała i z czasem coś ciekawego samo przyjdzie:-)

[FONT=&quot][/FONT]

reklama
Vikamcia G szczerze to ja nawet bym nie skojarzyla tego ze Spice girls gdybys nie napisala, a kiedys lubilam ten zespol hihi.Mysle ze nie bedzie sie nikomu tak to kojarzyc, wazne zeby sie Wam podobalo,a zreszta jak bedzie dziewczynka to jak na nia spojrzysz to bedziesz wiedziec czy do niej pasuje to imie, moze wpanie Wam do glowy zupelnie cos innego

Do góry