reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

reklama
u mnie decyzja zapadla i moja córeczka to jednak Lenka a nie Blanka ;))))

to będę musiała zmienić na liście:-p

Ania mi się podoba i Lena i Iga:tak: więc możesz losować z zamkniętymi oczami bo tak czy tak bedzie łądnie..

mozesz też się przypatrzeć które bardziej do nazwiska pasuje :tak:
a można wiedzieć jak ma synek na imie?

Aniu jedno i drugie imie bardzo ładne i oba pasuja do nazwiska, choc ja daje wiekszego plusa dla imienia IGA :-)

gag Dziękuję za plusa:)

ViKamciaG Dziękuję, ja uważam tak samo jak Ty:) Chyba jednak będę musiała zrobić losowanie i dam zadecydować synkowi-niech on wyciągnie odpowiednie imię dla siostry:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu - Moim zdaniem oba imiona pasuja i kazde z nich ma cos w sobie. Jednak ja daje plus dla Igi:) Lenek teraz chyba sporo a Ig(nie wiem w zasadzie czy dobrze odmienilam) juz troszku mniej:)

A ja Wam powiem, że każdy mówi, że Lenek jest bardzo dużo, a w przedszkolu u mojej siostrzenicy ani jednej, tu na forum też nie za wiele ;) Ja daje plusik na Lenke, ale nie jestem obiektywna ;)

reklama
A bo to pewnie tez od regionu zalezy... U mnie w okolicy lenek sporo. Ale Wiktorii i Aleksander jeszcze wiecej. Nie wiem jak tam u Was. Mi sie wydaje ze odkad kinga z m jak milosc dala coreczce imie Lenka to jakos tak sie popularniejsze zrobilo:)

Do góry