reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych pociech;-)

reklama
A my na początku ustaliliśmy, że będzie Antoś, albo Antosia. Będzie chłopiec a więc Antoś, tyle, że teraz nam przychodzą do głowy nowe pomysły.:-D
Ostatnio Ignacy (Ignaś) albo Franciszek.
Mam nadzieję, że do października coś ustalimy.

A my na początku ustaliliśmy, że będzie Antoś, albo Antosia. Będzie chłopiec a więc Antoś, tyle, że teraz nam przychodzą do głowy nowe pomysły.:-D
Ostatnio Ignacy (Ignaś) albo Franciszek.
Mam nadzieję, że do października coś ustalimy.

Och z imionami tak jest - ja co chwile wpadałam na pomysł z meżem.
A może to a może tamto ;-):-D

magdziunia dzięki
dorotka może dlatego przyśniło Ci się, że jeszcze będziesz mieć drugą córkę i wtedy dasz jej tak właśnie na imię?? Kto to wie co tam dla Ciebie zapisane...

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Gosiu czy Ty jeszcze nie wiesz kim jest Twoja dzidzia? moj Rafałek (chyba:)) zmienil plec 2 razy :) az wreszcie poszlam na usg 3d zeby byc pewna i pan doktor powiedzial ze moge zaczac pistolety kupowac na 100%:)

ULKA no moze masz racje ze kiedys 2 corka ale jakos my chcemy tylko 1 dziecko czyli OLIWIE ale dokladnie nie wiem co nam los przyniesie ;-)
A moze teraz nazwe OLIWIA NADIA :-) tylko nie wiem czy M sie zgodzi :-)

Gosiu mnie sie podoba POLA I OLIWIER ;-)
A dlaczego Oliwier to pewnie nigdy nie zgdaniesz hihihihihih

Ja na chlopca chcialam ARTUR MARCEL :-)

reklama
Do góry