reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

Nam Julia podobała się ale coraz częściej słyszę że jest to popularne imię i co druga dziewczynka w przedszkolu będzie miala tak na imię:wściekła/y:
Mam nadzieję że tak nie będzie a Julia pozostanie:-)
:))) Natusia, nam tez odradzano (srata-tata), a i tak jest Julia (na drugie Anna, bo w szpitalu cos mnie naszlo na drugie:laugh2:). Mi osobiscie nie przeszkadza, bo sama mam imie, ktore w moim pokoleniu bylo naduzywane, a moja starsza siostra Agnieszka uczyla sie jeszcze z czterema Agnieszkami w podstawowce... I jakos to nikomu nie przeszkadzalo... :tak: Trzymamy kciuki za Julenki :))))

reklama
NatusiaMa - Julia to śliczne imię i nie patrzcie na to czy popularne czy nie. Moje imię (Anna) to chyba najbardziej popularne ze wszystkich damskich, a na studiach w grupie na 19 dziewczyn, 9 o były Anie :-) ale jakoś nigdy mi to nie przeszkadzalo!!

Dzięki dziewczyny!:-)
Nam podoba się to imię więc i tak zostanie a co do drugiego imienia dla naszej córki to będzie Michalina (a tatuś to Michał;-))
Mam nadzieję że w przyszłości nie będzie miała pretensji do rodziców o swoje imię.
Chyba najważniejsze żeby nam siępodobało.:rofl2:

My wybraliśmy już 2 imiona, ale nie możemy się pomiędzy nimi zdecydować:baffled:
Nie potrafimy w tym momencie wybrać, ale nasz synek będzie się nazywał Wiktor lub Olgierd:-)

Ja będę miała chłopca-Ruben, Ale jak jeszcze nie wiedzieliśmy to tez miała być w razie co córeczka Julka choć mi podobało się jeszcze JASMIN:-D Śliczne!

A ja juz od samego poczatku wiedzialam imie dla coreczki i jakos nie potrafie teraz wglebiac sie w inne imiona i zastanawiac sie a moze jednak to ...... imie Nie u nas jest od poczatku OLIWIA i juz tak zostanie jakos nie umialabym tak zmieniac hihihi

a ja mam duzy problem, bo musze znalezc imie dla chlopaka mulatka:)zeby nie bylo jakies wymyslne bardzo i pasowalo do dlugiego nazwiska, bo mulat Stanislaw troche glupio by bylo nie:)
mysle o Macku. moze byc?

poczekaj jescze, może wymyśl kilka opcji i nadaj imię po porodzie. Może jakieś takie międzynarodowe np. Aleksander-Aleks:confused:

reklama
Do góry