reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

reklama
No wiec skoro USG potwierdziło moje przypuszczenia co do płci zostaje przy imieniu WERONISIA!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Dorota ja mam na imię Dominika, mi sie juz znudzilo to imię ale jest ładne i pisze tak nie dlatego iż ja je mam a dlatego, że naprawde mi sie podoba.

Wczoraj lekarz potwierdził nam na 89% dziewczynkę - wieć chyba będzie:-) Hanusia, ale jakby miał się okazać chłopczyk to byłby Mateuszek.:happy: Myslałam że trudno będzie wybrać imię dla dziecka, ale widzę że większość z was ma konkretne imiona. To jest chyba jednak coś niesamowitego że po prostu te a nie inne. :)

ja tez chciałam Mateuszka ale jak poszłam z Natalką na plac zabaw to co drugi chłopiec ma tak na imie byłam w szoku bo do tej pory słyszałam inne Kacper, Mikołaj, Oskar, Viktor a teraz same mateusze i zwątpiłam w swój typ. Został mi Remigiusz ale niestety tez tak bez przekonania i nie mam pojecia co bym zrobiła gdybym dzis wylądowala w szpitalu.........

Witajcie :-)
U mnie jeśli będzie dziewczynka to damy na imię Wiktoria Anna, co do chłopczyka to jeszcze się zastanawiamy.

Ja mam Wiktorie:-D
obraznc6.jpg

reklama
Do góry