ilovesummer
Fanka BB :)
Ja pewnie nazwę bardziej pospolicie. Z dziewczęcych imion podobają mi się Aleksandra, Martyna, Zosia, Paulina. Dla chłopczyka Marcin, Mateusz albo Sebastian.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas również będzie raczej jakieś pospolite, takie zwyczajne, ale u mnie ciężko dopasować mój gust do gustu męża . Jeszcze konkretnych rozmów nie było, bo jeszcze dużo czasu.Ja pewnie nazwę bardziej pospolicie. Z dziewczęcych imion podobają mi się Aleksandra, Martyna, Zosia, Paulina. Dla chłopczyka Marcin, Mateusz albo Sebastian.
ewa86 - mój sąsiad ma na imię Szczepan, sympatyczny i przystojny i dlatego bardzo dobrze mi się kojarzy )
Hmm.. z tego co wiem to jeszcze kawaler, więc mało prawdopodobne, ale jeśli opis się zgadza to jesteś szczęściarą )Jaka jest szansa, że mój Mąż to Twój sąsiad? Opis się zgadza