Sempe, a myślałaś o imieniu Remigiusz? Tak w pełnej wersji może nieszczegolne, ale Remek już super brzmi
Remigiusz to ja miałam być:-) 37 lat temu nie było wiadomo co się urodzi i jak zobaczyli ze to dziewczynka to mama dała mi na imię DARIA:-) byłam przez kilka lat jedyną Darią na osiedlu... i kazdy się dziwił co to za imię....
Jak urodziłam swojego pierwszego syna to miałam dla niego bardzo oryginalne imię DEZYDERIUSZ to dzis mnie urzeka ale jak chciałam Roberta tak nazwać ( ponad 18lat temu) to mąż i nawet rodzina i położna uznali to za szok poporodowy!!!
przyjaciółka pisze eski ze chłopak nie może być bo limit na najlepsze imiona na R wyczerpałam:-)
jak juz jestem w transie to napisze Wam jeszcze ze Rafał do 8miesiąca był dziewczynką i miał być Patrycją... ale nagle na usg pojawiły się jajka i został Rafał w różowym kocyku
Nad ANGELINĄ to mąż myślał chyba 3 miesiące, wydruki tłumaczenia skąd się wywodzi... miał liste z którą przyszedł do szpitala i 3 dni debat było... najbardziej przeraziło mnie imię, uwaga SALOMEA!!! powiedziałam ze w żadnym wypadku bo kojarzyc mi się bedzie z salmonellą
a jezeli chodzi o Alicje to nie pamiętam jak to się stało ze ma Alicja;-)