reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

mi się też Radosław podoba - takie słowiańskie i do tego takie radosne ;-) ale sporo mamy wśród nas Radków i mąż kręci nosem..

reklama
oj dziewczyny: Radosław wchodzi w rachube ale tak ma na imię mój siostrzeniec, zobaczymy a tak to jeszcze Roman i Rysiu ale to imiona kompletnie mnie odrzucają:no:

Amelia kojarzy mi się z garnkami emaliowanymi:-p a Agata to siostra mojego męża!! nie cierpie jej.

no mamy jeszcze czas na imię, mam nadzieje ze dojdziemy do jakiegos porozumienia!!

moi znajomi mają syna któremu nadali imię: SOKRATES TADEUSZ:rofl2::rofl2:

a ja mam imiona wybrane , syn już wybrał dl rodzeństwa
chłopczyk będzie Kacperek a dziewczynka Oliwia.
dla dziewczynki wolałabym inne, zobaczymy czy uda mi się go nakłonić w razie czego do zmiany zdania :-D:-D

Kacperek bardzo fajne imię:-)
Helenka boskie!!! Uwielbiam :-D Mam ciocię Helenkę, fantastyczna babka, już 94 letnia:szok:

My mamy wybrane już od dawna, o dziwo byliśmy zupełnie zgodni:eek: Dla chłopca Mateusz, dla dziewczynki Marysia :-)

Pojawiły się też w rozważaniach alternatywnych Tymoteusz, Maciej, Natalia, Zofia...Mężowi bardzo podoba się Jagoda, ale oświadczyłam z marszu, że mowy niema ;-)Nie przepadam za owocowo-kwiatowymi imionami jakoś.

Na literke R jest jeszcze imie Rafał też ładne, a na A Anastazja:) :-)
My też z męzem mamy już imiona wybrane:)
Karolinka i Filipek:) zobaczymy czy jednak te zostaną:)

ja w poprzedniej ciazy chcialam nazwac chlopca Olaf lub Olgierd, ale jakos teraz mi przeszlo.. choc imiona dalej mi sie podobaja :)
a urodzila nam sie dziewczynka i przez 5dni nie miala imienia
a teraz to nie wiem co to bedzie, jakos nie chce wybierac na razie tak na sto procent, ale moze cos mi gdzies tak sie spodoba ze zostanie :)

oj u nas cięzko ogólnie , mąz kręci nosem ciągle :sorry: tzn z córeczką raczej dojdziemy do porozumienia ale z synkiem bedzie ciężko !!!!! myslimy nad Lenką i Zuzą, ja chciałam Amelkę ale słyszałam ze Amelia to jakaś nazwa choroby czy coś takiego wiec chyba odejdę od tego imienia,no a dla chłopca naprawde nie mamy, mąż chce Franek Ja sama nie wiem :sorry: z synkiem tez mieliśmy problemy ale chyba jakoś 2 miesiące przed porodem był juz JAŚ i tak zostało :) wiec moze i teraz tak bedzie, ze pod koniec na coś sie zdecydujemy (jesli bedziemy znać płec)

reklama
kochana nie wątpie ze to fajne chłopaki :-p ale mnie np podoba sie Dominik a mąż jak usłyszy jakąś moja propozyję to twierdzi ze dziecka tak nie skara :angry: no i bądż tu człowieku mądry i pisz wiersze

Do góry