reklama
Agnes92
Fanka BB :)
k8libby ooo to by sie mojemu M spodobalo. On meczyl mnie o Kubusia, potem o Filipka. Ale podjelismy razem decyzje( hehe wlasciwie to moje propozycje ale tak ladnie brzmi) ze bedzie Adam Jan
Ja chcialam Jan na 1 ale M krecil nosem, noooo to juz niech mu bedzie
Ja chcialam Jan na 1 ale M krecil nosem, noooo to juz niech mu bedzie
malutka_ja87
unas nadal wahanie miedzy Dominikiem, Damianem, Mikolajem i Kacprem
agos3009
wyraz artystycznej kreacji... no bez jaj
martynaxyxymartyna
A My nadal niezdecydowani mojemu M podoba sie Michalinka ja jestem bardziej za Matyldą i w gre wchodzi jeszcze Melania i nie wiem :/ Smiejemy się ze jak sie nie zdecydujemy to Sama sobie wybierze jak bd miala 18 a narazie bd Księżniczką poprostu
gosha_88
martyna- Michalina piękne!!!!! Bardzo mi się podoba. Matylda też ładnie, ale Misia wygrywa jak dla mnie:-)
Malutka, a z Twoich imion obstawiam Damiana, ale to dlatego że łączę go z imieniem Kosma które jest moim absolutnym faworytem;-) szkoda że mój M sie nie zgadza na to imię...
Malutka, a z Twoich imion obstawiam Damiana, ale to dlatego że łączę go z imieniem Kosma które jest moim absolutnym faworytem;-) szkoda że mój M sie nie zgadza na to imię...
mala.di
A My nadal niezdecydowani mojemu M podoba sie Michalinka ja jestem bardziej za Matyldą i w gre wchodzi jeszcze Melania i nie wiem :/ Smiejemy się ze jak sie nie zdecydujemy to Sama sobie wybierze jak bd miala 18 a narazie bd Księżniczką poprostu
mi sie podoba i Misia wlasnie, i Melania... sama nad tym imieniem myslalam (myśle)
M
milionka
Gość
Malutka - jestem za Damianem bo mój mąż ma tak na imię
reklama
malutka_ja87
ja to poczekam az zobacze malego:-) moze bedzie mial na czole wypisane
Podziel się: