reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

Ja na szczęście załatwiłam kwestię wyboru imienia zanim jeszcze zaszłam w ciążę haha. Od początku wiedzieliśmy, że jak będzie dziewczynka to będzie Aleksandra :)

U nas tak samo. Imię wybrane grubo przed ciążą ;). Myślałam, że może jeszcze się coś nam odwidzi, ale się nie zapowiada.

reklama
Ja na szczęście załatwiłam kwestię wyboru imienia zanim jeszcze zaszłam w ciążę haha. Od początku wiedzieliśmy, że jak będzie dziewczynka to będzie Aleksandra :)

U nas to samo, imię wybrane na długooo przed ciążą :-D
Gorzej jakby była dziewczynka, bo na żadne nie mogłam się zdecydować :-p

A Aleksandra bardzo ładnie, myślę nad Aleksandrem jako drugim dla synka :-)

no nie, ja nie wytrzymam, najpierw miała byc Marysia, potem podałam, że Janka, a teraz myślę o Fince, czyli Serafina, bo mi to ładnie komponuje się z Lucyna: czyli by było Serafina Lucyna, też mogłoby być Janina Lucyna, sama nie wiem, mężowi bardziej sie podoba Janka a mi Finka

U mnie sie koncepcja zmieniła....miała być Wiktoria,ale się okazało,że u mnie na 10 mieszkań na osiedlu 2 Wiktorie...no to temat upadł....potem mój mąż,że Maja..ale ja mam taką specyficzną ciotkę Majkę i tak nie nie bardzo...no to wspólnymi siłami doszliśmy do kompromisu i bedzie Bianka...no chyba że znowu nam się cos odwidzi...ech...ciężki wybór

Bianka bardzo ladnie, a co do Wiktorii no byl taki szal jak moja corcia sie urodzila 9lat temu, same wiktorie byly, i moda dalej do tej pory sie ciagnie
my jakos nie myslimy teraz, jak sie urodzi to wtedy sie przyjrzymy i cos sie dopasuje ;) kilka typow jest ale jakos zadne nie jest mi bliskie :)

ciężko ciężko z wyborem imienia, jak się od razu nie nada to później coraz gorzej, bo już trudniej się zdecydować, my w końcu też poczekamy jak się urodzi :)

reklama
Dziewczyny ja nadal nie mam imienia dla córci może mi pomożecie i dacie jakieś propozycje bo z tż nie możemy dojść do porozumienia a 11 mamy iść do urzędu :-p

Do góry