reklama
Dzięki dziewczyny, włąśnie mi się ta Laila nie Polskim imieniem wydawało. Mam nadzieję, że się rozmyśli.
A powiedzcie mi jak my nie jesteśmy małżeństwem to Mój może sam zarejestrować Małą czy musimy razem?
musicie do urzędu isc razem, inaczej nie zarejestrujecie dziecka
mala.di
Fanka BB :)
sempe to mnie zmartwiłaś tym newsem .. ja nawet o to nie pytałam, bo jakoś uznałam za pewne że bede mogla bez problemu isc sama...szczegolnie ze niedawno w "na wspolnej" była jakaś akcja ze weronika dala swoje nazwisko dziecku i ojciec robił afere ze czemu nie jego ale moze to nie chodzilo o urząd.
Ja nie znam żadnej dziewczynki o imieniu laila , ale znajomi niektorzy mnie bardzo namawiaja bym dała takie imie ale ja twardo obstaje przy Gosi... tylko ciagle nie wiem czy dawac drugie, i jakie ewentualnie
Ja nie znam żadnej dziewczynki o imieniu laila , ale znajomi niektorzy mnie bardzo namawiaja bym dała takie imie ale ja twardo obstaje przy Gosi... tylko ciagle nie wiem czy dawac drugie, i jakie ewentualnie
kakakarolina
mala.di z tego co sie orientuję to Ty jako matka możesz sama zarejestrować. Nie mógłby sam ojciec dziecka bez małżeństwa z Tobą.
sempe to mnie zmartwiłaś tym newsem .. ja nawet o to nie pytałam, bo jakoś uznałam za pewne że bede mogla bez problemu isc sama...szczegolnie ze niedawno w "na wspolnej" była jakaś akcja ze weronika dala swoje nazwisko dziecku i ojciec robił afere ze czemu nie jego ale moze to nie chodzilo o urząd.
jeżeli chcesz nadać dziecku swoje nazwisko to możesz isc sama do urzędu ale jezeli dziecko ma nosić nazwisko po ojcu a Wy nie jestescie małżenstwem to musicie isc razem.
Weronika była sama i nadała nazwisko po ojcu ale oni są małżenstwem:-)
a jak u Ciebie będzie?
natasszzka87
musicie do urzędu isc razem, inaczej nie zarejestrujecie dziecka
To dobrze, nie da żadnego zwariowanego imienia dla Małej, chociaż wczoraj się śmiał, ze jak urodzę to z pępkowego za 2 tygodnie wróci
mala.di
jeżeli chcesz nadać dziecku swoje nazwisko to możesz isc sama do urzędu ale jezeli dziecko ma nosić nazwisko po ojcu a Wy nie jestescie małżenstwem to musicie isc razem.
Weronika była sama i nadała nazwisko po ojcu ale oni są małżenstwem:-)
a jak u Ciebie będzie?
ale mężem jest Adam, a na poczatku była opcja ze to nie jego dziecko, tylko tego co Antosi
no to na szczęśćie ja mogę iść sama :-) bo dziecko bedzie miec moje nazwisko, a nie mojego nie męża
reklama
Podziel się: