reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

tez znam mala laile czyta sie (lejla) mam jest polką tata czarnoskory z ugandy... bo to imie ma chyba takie korzenie, mimo wszytko podoba mi sie ono ;)

reklama
sempe to mnie zmartwiłaś tym newsem .. ja nawet o to nie pytałam, bo jakoś uznałam za pewne że bede mogla bez problemu isc sama...szczegolnie ze niedawno w "na wspolnej" była jakaś akcja ze weronika dala swoje nazwisko dziecku i ojciec robił afere ze czemu nie jego:-p ale moze to nie chodzilo o urząd.

Ja nie znam żadnej dziewczynki o imieniu laila , ale znajomi niektorzy mnie bardzo namawiaja bym dała takie imie :p ale ja twardo obstaje przy Gosi... tylko ciagle nie wiem czy dawac drugie, i jakie ewentualnie

sempe to mnie zmartwiłaś tym newsem .. ja nawet o to nie pytałam, bo jakoś uznałam za pewne że bede mogla bez problemu isc sama...szczegolnie ze niedawno w "na wspolnej" była jakaś akcja ze weronika dala swoje nazwisko dziecku i ojciec robił afere ze czemu nie jego:-p ale moze to nie chodzilo o urząd.

jeżeli chcesz nadać dziecku swoje nazwisko to możesz isc sama do urzędu ale jezeli dziecko ma nosić nazwisko po ojcu a Wy nie jestescie małżenstwem to musicie isc razem.
Weronika była sama i nadała nazwisko po ojcu ale oni są małżenstwem:-)

a jak u Ciebie będzie?

jeżeli chcesz nadać dziecku swoje nazwisko to możesz isc sama do urzędu ale jezeli dziecko ma nosić nazwisko po ojcu a Wy nie jestescie małżenstwem to musicie isc razem.
Weronika była sama i nadała nazwisko po ojcu ale oni są małżenstwem:-)

a jak u Ciebie będzie?

ale mężem jest Adam, a na poczatku była opcja ze to nie jego dziecko, tylko tego co Antosi:p

no to na szczęśćie ja mogę iść sama :-) bo dziecko bedzie miec moje nazwisko, a nie mojego nie męża

reklama
Leila bardzo ładne imię...Tyle, że ja nie jestem zwolenniczką nadawania u nas obcych imion, ale co kto lubi :tak:

U nas nadal bez zmian - mała Marysia :-D

Do góry