reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

ech wczoraj wymyśliłam Marianna wołałabym Maryna. Szkoda tylko, że to będzie chłopak ... :-D

No i ja też bym Ksawerego wolała od Xsawerego. Xsawery to jakoś mało po polsku....;-)

A Małgosia też mi się podoba

reklama
nasza corcia nazywa sie Marika i czasem babcia wola na Nia Marynko kochana :)
ja wole Mariczko albo purtu albo pinto i takie tam nasze :D
ja nie mam pomyslu, tak jak mialam milion to teraz mam pustke.. chcialam zeby jak corka to Izabela, ale teraz zglupialam, nie podoba mi sie juz :/ (na imie dla dziecka mojego, bo imie dalej jest cudowne)
a chlopak?? Stanislaw.. nie, tez juz odpada, nie podoba mi sie juz..
pustka..
moj M.chcialby zeby syn nazywal sie Nathaniel, Nataniel,od zawsze nam sie to imie podobalo, tyle ze jak kilka lat temu kupowalismy kota z hodowli no akurat dawali imiona na N w miocie i nam sie trafilo ze naszego spynxa nazwali jak.. Nathaniel :D hahahahaha no dziecka nie nazwiemy jak kota :D hahaha
no masakra dziewczyny

u nas Helenka dalej nie przechodzi, ktoś wypalił że Helena tak jak woda gazowana i teraz to już w ogóle się wszyscy zablokowali... :eek: czuję, że nic z tego nie będzie..
Co do chłopca to coraz bardziej zaprzyjaźniam się z Piotrusiem, choć to mąż ma ostatecznie wybrać a jemu na razie w ogóle nie w głowie imiona..

"No i ja też bym Ksawerego wolała od Xsawerego. Xsawery to jakoś mało po polsku....;-)"

Ja też wolała bym pisane bardziej po polsku bo jest wtedy takie sympatyczniejsze ale to jest pójście na kompromis z partnerem :-)

Mi pomysły zmieniają się co chwila :) ostatnio spodobało mi się Ignacy (bardziej Ignaś) albo Nikodem :)

Ja od poczatku mam Marcela lub Karine na mysli- upieram sie przy nich jak szalona niestety bez przychylnosci mojego partnera. On woli inne ja inne i szukam podstepow jak by tu go przekonac do mouch :-)

Paulina może po prostu umówcie się, że ty wybierzesz dziewczynce (bo widzę że tylko dla niej masz wybrane) a on synkowi.

anika o ja, jak będziecie mieli córcię, będą na forum imienniczki, fajnie:-D

Aia tylko, że ja (oczywiście pod wpływem taty dziecka, który ciągle mówi o chłopcu) zaczynam wierzyć, że to naprawdę będzie chłopiec. Chociaż zawsze marzyłam o małej Maryśce, teraz jest mi to naprawdę obojętne.

reklama
Do góry