reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

reklama
Kakakarolina ty juz wiesz ,ze to bedzie chlopczyk?? Lekarz ci powiedzial czy jak?
:sorry::-)

My dla chlopca Jakub (czyt Kubis) -maz sie uparl :tak: A dla dziewczynki jeszcze nie mamy

Hmm.. u nas konkretnych rozmów nie było, jeszcze trochę czasu jest :)
Dla chłopca jakoś łatwiej, dzieci wybrały imię Karol, nam nawet też się podoba, a ja mam jeszcze kilka, które poprzedni przygotowałam na chłopca a tu przy porodzie niespodzianka - dziewczynka ;)) podoba mi się Filip i Piotr. Mąż mnie drażni imieniem Marcel, niby ładne, ale dobrze wie że mi się źle kojarzy, na studia jeździłam busem o tej nazwie...
Brak pomysłów co do dziewczynki, kilka które mi się podoba to Alicja, Lena, Marta, ??

Moja koleżanka ma 3 synów z ładnymi imionami: Szymon, Gabryś i Oliwier - świetne i kochane chłopaki :))

Poczekam i może od was coś podpatrzę ;P

kakakarolina aha przeczucie :-D:-D po mojej twarzy wychodzi dziewucha ,bo mam strasznie zmeczona:tak: Przy Michale mialam piekna cere i promienialam a teraz:baffled::baffled: A przeczucie mam tez na chlopaka:tak:

Jeśli chodzi o odmiany imienia Ksawery to ostatnio na oddziale mieliśmy chłopca który miał na imię Xavier. Dokładnie tak pisane. Jak się mamy zapytałam skąd takie oryginalne imię to powiedziała że właśnie od Wiśniewskiego!!! No po prostu masakra!!!
A Gabryś też mi się podoba, ale tak ma na imię mój chrześniak, więc odpada. Jak powiedzieliśmy rodzinie o naszym pomyśle o Tymoteuszu to nas wyśmiali. Ale co tam, to nam ma się podobać. A rodzinka się przyzwyczai. No chyba że będzie dziewczynka :-)

reklama
Jak powiedzieliśmy rodzinie o naszym pomyśle o Tymoteuszu to nas wyśmiali. Ale co tam, to nam ma się podobać. A rodzinka się przyzwyczai. No chyba że będzie dziewczynka :-)

Moja znajoma ma Tymka. Na początku też to imie wydawało mi się dziwne, teraz mi się podoba :)

Mój wczoraj zaproponował Olaf dla chłopca albo właśnie Marcel - bo chcemy imię na M :)

Do góry