reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

reklama
Kitki gratulacje wyboru imienia. Będzie mały Dawidek:) tylko chyba u nas nie ma decyzji ale myślę że będzie Alek. Oliwer juz odrzucony i został Aleksander i Mikołaj.
Ania ja jest Aleksandra:) tyle fajnych zdrobnien jest. Ja tylko Olka nie lubię ale mało kto tak do mnie mówi.
A Leia, cóż mi się bardzo podoba, tak jak Emma i Leila. Ale najbardziej i tak uwielbiam moją Mije:p

KITKI super ze imię wybrane :) i córcia musi być przeszczesliwa :)
Wiecie co do dziewczynek to mi się wszystkie podobają te imiona co wy dajecie. Ja zawsze chciałam mieć Ole ale potem się kazalo ze mężowi źle się kojarzy, potem były Julia, Alicja, Anastazja ale ostatecznie miał dla córki wybierać mąż i byłaby Paula bo tak chciał ale że jest synek no to został Dominik :)

Kitki Dawid to bardzo ładne imię. Ja chciałam takie imię dla mojego synka ale mąż nie chciał :-/ Super że decyzja w końcu została podjęta.

Klaczek czekamy teraz na imię dla Waszego synka :-)

Kitki gratuluję wyboru imienia! :)

aniabuu a Julke juz macie zdecydowana na 100%? czy macie jeszcze jakies w zanadrzu?

a mi się przypomniało, ze mi się śniło, że urodziłam dziewczynkę :szok: i daliśmy jej na imię Ola :szok:

reklama
Nooo Kitki w końcu :-D
Jednak mąż na urlopie na coś się przydał ;-) imię wybrane ;-)
Dawid mi się zawsze podobało, bo wzzystkie Dawidy które znam to przystojne chłopaki:-D

Do góry