reklama
Kitki my też pertraktujemy od wczoraj. Nasi faworyci to Mateusz i Igor. Wczoraj mąż dorzucił do puli jeszcze Kacpra i Mikołaja oraz Kajetana, którego od razu odrzuciłam mimo, że imię ok ale na chwilę obecną za bardzo kojarzy mi się z tą medialną sprawą co to ostatnio ciągle w wiadomościach słychać.
Mi się Antek i Ignaś podobają, ale mój mąż kategorycznie odrzucił. Osobiście chciałabym Igora, ale mój mąż mówi że trochę mu się kojarzy to imię z rosyjskim mafiozem Mateusz też ładne, z pewnością bardziej neutralne, ale bardzo popularne ostatnio.
Mi się Antek i Ignaś podobają, ale mój mąż kategorycznie odrzucił. Osobiście chciałabym Igora, ale mój mąż mówi że trochę mu się kojarzy to imię z rosyjskim mafiozem Mateusz też ładne, z pewnością bardziej neutralne, ale bardzo popularne ostatnio.
Lusinda890
Fanka BB :)
Kitki wszystkie propozycje ładne, a Antosiów w waszym otoczeniu dużo? Bo niby popularne imię ale ja osobiście nie znam żadnego Antosia , bo może to od regionu Polski zależy. Tak jak kiedyś był szał na Julie i moja siostra nie chciała dać córce tak na imię (chociaż bardzo jej się podobało) bo podobno bardzo popularne a jak co do czego doszło to ani w szkole ani nawet w bliskim otoczeniu jest tylko jedna i to o 4 lata młodsza
Schauma też chciałam Igora no ale w drodze selekcji wybraliśmy Michała.
Schauma też chciałam Igora no ale w drodze selekcji wybraliśmy Michała.
Kitki Ignas piękne imię bardzo pozytywnie mi się kojarzy z postacią z książek Musierowicz
Schauma u was same fajne typy Mateusz ma na imię mój brat, więc juz na wstępie zawsze będę kochać to imię. jest świetnym facetem a Igor jest rzadkim imieniem, męskim, bardzo ładnym
Schauma u was same fajne typy Mateusz ma na imię mój brat, więc juz na wstępie zawsze będę kochać to imię. jest świetnym facetem a Igor jest rzadkim imieniem, męskim, bardzo ładnym
Ja mam Majkę, a Majek na placu zabaw jest od groma... A teraz dojdzie Antoś, tak jak wspominała Kitki - baaardzo teraz popularne, ale trudno. W moim otoczeniu (czyt. rodzina i znajomi) są jedynymi osobami posiadającymi takie imiona
Kitki trzymam kciuki, że Wam się powiedzie
Wy piszecie, że mężowie krytykują imiona i że ciężko coś wybrać, a mi wczoraj znajoma mówiła typy swojego męża dla córki.... Leeloo, Galadriela, Leia - wszystkie z filmów. Całe szczęście w PL nie można nadać takiego imienia
Kitki trzymam kciuki, że Wam się powiedzie
Wy piszecie, że mężowie krytykują imiona i że ciężko coś wybrać, a mi wczoraj znajoma mówiła typy swojego męża dla córki.... Leeloo, Galadriela, Leia - wszystkie z filmów. Całe szczęście w PL nie można nadać takiego imienia
reklama