reklama
Aniabuu mój mąż też wymyśla jakieś dziwne skojarzenia
Mi się podoba Mateusz i Igor, mój mąż twierdzi, że jeszcze jest czas (jutro zaczynam 36 tc hellllooooo??) Ale on chyba bardziej skłania się ku Mateuszowi, a ja ku Igorowi. Podobają mi się takie twarde imiona, poza tym ładnie pasuje do naszego nazwiska.
Alicja b. ładne, ponadczasowe.
Anastazja też mi się bardzo podoba, aczkolwiek 12telnia córka mojej koleżanki ma tak na imię i bardzo go nie lubi, ostatnio nawet mi powiedziała, że czasami to wstydzi się przedstawiać, o wiele bardziej lubi skrót Nastka.
Mi się podoba Mateusz i Igor, mój mąż twierdzi, że jeszcze jest czas (jutro zaczynam 36 tc hellllooooo??) Ale on chyba bardziej skłania się ku Mateuszowi, a ja ku Igorowi. Podobają mi się takie twarde imiona, poza tym ładnie pasuje do naszego nazwiska.
Alicja b. ładne, ponadczasowe.
Anastazja też mi się bardzo podoba, aczkolwiek 12telnia córka mojej koleżanki ma tak na imię i bardzo go nie lubi, ostatnio nawet mi powiedziała, że czasami to wstydzi się przedstawiać, o wiele bardziej lubi skrót Nastka.
U nas miał być Igor albo cezary, jakby był chłopak :-)
Ja też mam koleżankę anastazje ale nigdy nikt do niej zdrobniale nie mówił. A mnie się wydawało że Nastka to od Natalii jest zdrobnienie.
Mój od kilku dni wkurzony chodzi a od dzisiaj to już wszedł w fazę szału bo się dowiedział że za 2 tyg klucze do domu dostajemy. Mnie też to trochę zszokowalo, no ale trzeba przyjąć na klate i wziąść się do roboty, a nie chodzić i przeklinać że tego czy tamtego nie ma zamówionego jeszcze.
Teraz to o wybieraniu imienia mogę zapomnieć
Ja też mam koleżankę anastazje ale nigdy nikt do niej zdrobniale nie mówił. A mnie się wydawało że Nastka to od Natalii jest zdrobnienie.
Mój od kilku dni wkurzony chodzi a od dzisiaj to już wszedł w fazę szału bo się dowiedział że za 2 tyg klucze do domu dostajemy. Mnie też to trochę zszokowalo, no ale trzeba przyjąć na klate i wziąść się do roboty, a nie chodzić i przeklinać że tego czy tamtego nie ma zamówionego jeszcze.
Teraz to o wybieraniu imienia mogę zapomnieć
klaudynaaa
Fanka BB :)
Faceci uważają że na wszystko jest czas i po co teraz? Po co tak wcześnie? Oni inaczej myślą u nas na szczęście imię dla córeczek wybraliśmy już na początku ciąży, chyba nawet w trakcie starań już ;-)
reklama
Dzis mamy ostatecznie imie wybrac i cos czuje ze bedzie dramat, Nadia chce Antosia i koniec, powiedziała mojej kolezance ze mozemy sobie nazwac brata jak chcemy a Ona i tak bedzie mowic Antos ostatnio przejrzelismy jakis art z gus o imionach i Antek w 2014 na 3 miejscu a w 2015 na 2 miejscu wiec automatycznie odpada, mąz sie nie chce zgodzić, zreszta i mi jakos to nie na rękę. Teraz na tapecie został Dawid, Adaś i Ignaś - ja jestem za tym ostatnim, mąz mowi ze chyba Adam ale nie jest zdecydowany i powiedział ze przychyli sie do nas...no a Nadia zrobi bunt Az sie boje dzisiejszego wieczoru