reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych Maluszków

reklama
Ja małej też drugiego nie dam. Ja dostałam po babci i to bardzo uciążliwe. W niektórych dokumentach muszę o nim pamiętać, a całe życie chciałam zapomnieć. Nie to, że się wstydzę bo jak ktoś zapyta jakie to mówię, ale ile tych imion?!
Podpiszę się gdzieś bez niego i to już nie jestem JA. Bez sensu.
A nawiązując do Ciebie Mama_ka, moja ciotka ma Gabriela, Michała i Rafała :) więc całą trójeczkę.

U nas imię dla dziewczyny ja miałam wybrać, a mąż dla chłopca. Bardzo się cieszyłam, że będzie dziewczynka bo on chciał dać imię DANTE. Ja pod wpływem serialu Chirurdzy zakochałam się w imieniu ZOLA i mojemu też się spodobało. Na drugie GABRIELA po chrzestnej. Drugie dziecko też będzie miało krótkie, proste i mało popularne imię.

Wysłane z mojego LG-D331 przy użyciu Tapatalka

no właśnie moja starsza córcia miała nazywać się Liliana, ale wyszło Malwina. A teraz już niedługo spodziewam się drugiej córeczki i zastanawiamy się między dwoma imionami.Do Malwinki bardziej pasuje ta Lilianka.Mnie to nie przeszkadza ,że imię jest coraz bardziej popularne. U mnie w małej miejscowości jest tylko jedna taka dziewczynka.Mam po prostu mętlik w głowie pomiędzy Kinga a Lilianką. Do porodu już niedaleko, czas się zdecydować

eiktkrnte7m2t6jk.png

jakie macie zdanie na temat imienia dla dziewczynki Leonarda ? Leo, Leosia ? wydaje mi się że ładnie się zdrabnia , ale imię wyjątkowo mało popularne

reklama
Do góry