reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych Maluszków

reklama
Synek jest Michał ze względu na szczególne powiązanie mojego męża z Michałem Archaniołem :) nie mogłam się nie zgodzić ;) choć nie do końca mi to imię pasowało bo w rodzinie mamy już kilku Michałów i wśród znajomych też. Ale jak Michaś się urodził to wiedziałam, że to był dobry wybór. Do Rity też się jeszcze nie przyzwyczaiłam ale wiem, że po porodzie to się zmieni i to juz będzie moja Rita :) nooo i po cichu liczę, że taka mocna Patronka troszkę nam pomoże ;) w pon sie przekonamy na usg :-D

Mama_ka to swietnie, ze imiona dzieciaczków macie wybrane z danych względów :) ja muszę poczytać o Nikodemie, bo do tej pory myśleliśmy o takim imieniu głownie ze względu, ze nam się podoba i właściwie od "zawsze" o nim myśleliśmy, gdybyśmy mieli chłopca :)

u mnie ma być córeczka będzie Lilianka albo Kingusia, podoba sie wam??

eiktkrnte7m2t6jk.png

reklama
Mnie się podoba imię Kinga. Jest bardzo rzadkie, a same Kingi, które znam to super dziewczyny :) Nawet kiedyś myślałam o tym imieniu dla mojej córeczki, ale mąż koniecznie chce Aleksandrę. No nic mu nie poradzę, sama już się oswoiłam :p

Co do Lilianek, kurcze strasznie ich ostatnio dużo. Gdzie nie wejdę na jakiekolwiek forum, co druga Lila. Taki boom ;)

Do góry