reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych maluszków.

Jaga86 ja nie mam takich skojarzeń. Gdyby był chłopiec to nazwałabym go Eryk.Już dawno zaklepane.Miałam kilku Eryków w przedszkolu w tym jednego uposledzonego w stopniu lekkim. Nie przeszkadza mi to.Nie kojarzę imienia tylko z tym Erykiem ale też z innymi.Rozumiem jednak mamy które ze względu na skojarzenia negatywne pomijają jakieś imię nawet jak im się podoba.Moje koleżanki też tak mają. To chyba czesty objaw. :happy:

reklama
Wiedząc już że jeden mój lokator to dziewczynka mąż się uparł na Paulinę i żadne inne imię nie wchodzi w grę. Nawet już nie próbuję negocjować ;) Jeśli drugim będzie chłopiec będzie Piotr. Czyli Paulina i Piotr. A jak dwie dziewczynki to ja wybieram drugie imię ale już nie wiem czy zostanę przy Lenie czy będę daleju myśleć. Pewnie się dowiemy za póltora tyg na połówkowym :)

Gosik Karolinka bardzo ładne imię:) gratuluję córeczki
Lenka też bardzo ładnie, mojej przyjaciółki córeczka ma tak na imię i jest cudna:)
A my jednak zmieniliśmy decyzję z imieniem chyba będzie Tomek, zamiast Marka. Jeszcze przez chwilę zastanawialiśmy się nad Mateuszem i Michałem, ale na tą chwilę Tomuś:)

reklama
karcia tomek ladnie osobiscie bardziej mi sie podoba niz Marek, mi z chlopiecych kamil i mateusz sie podobaja chociaz teraz najczesciej daja chlopakom kuba jasiu, kacper, filip , mpichhal, a mi zawsze jakos te mniej popularne imiona sie podobaja nie wiem dlaczego .. zas dla dziewczynki oliwia mi sie podoba , a jest ponoc modne i oklepane, wiec to chyba kwestia gustu :-)

Do góry