reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maleństw - te zwykłe i te bardziej wymyślne!

reklama
u mnie jeśli będzie dziewczynka to na 100% Wiktoria a jeśli chłopczyk to chyba Szymon ehh miałam już dawno wiedzieć kto tam w brzuszku siedzi to lekarz urlop wziął :(no ale jeszcze 10 dni :)

a mojej przyjaciółce Róży urodziła się córcia i nazwała ją Lilia :-) to takie sweet:-D

Violusia Rozalkę miałam moją prababkę :tak: to bardzo stare i piękne imię, i w naszych czasach znane lecz mało spotykane, szczerze Ci się przyznam, że zastanawiałam się nad daniem mojej córeczce tak na imię, jak jeszcze nie wiedziałam, że to córeczka, ale u nas ostatecznie AMELKA JEST!

Amelka też b.ładne , ale moja koleżanka dała swojej córci rok temu (też wrześniówka)
nam podoba sie jeszcze Roksanka

U mnie usg już w sobotę więc mam nadzieję wreszcie będę mogła zwracać się do brzuszka po imieniu ! oby tylko pokazało dzieciątko to co ma w zanadrzu;D

Jak będzie dziewczynka to prawdopodobnie Lena albo Marysia :) a jak chłopczyk to Filip lub Jakub :) .. zobaczymy - jak narazie nie biorę pod uwagę tego, że będę miała dziewczynkę..jestem pewna że w brzuszku rośnie mi mały rozbójnik ;D

reklama
dzisiaj bezwiednie powiedziałam do brzusia Nusia... no musi być Hanusia przecież bo jakby inaczej..?????? ehh.. a dowiem się zapewne najbliżej za 96 dni.................... :-(
Ja mam na imie Aneta, a moja tesciowa zawsze do mnie mowi ANusia hahaha:-D:-D:-D A moja corcia ma na imie Natalia i mowimy do niej Mynia..:eek: hahaha az wszyscy mysleli,ze to Marysia albo cos takiego..:rofl2::rofl2::rofl2:

a mojej przyjaciółce Róży urodziła się córcia i nazwała ją Lilia :-) to takie sweet:-D
Ohh przepieknie... Ja tez chcialam Liliane ale moj M pow 3razy NIE! :-( i zostatalysmy przeglosowane :laugh2:

Do góry