reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych Fasolek

reklama
anbar- świetna historia, jestem wielbicielką książek o miłości , a Twoją historię właśnie tak mi się czytało i jestem skłonna uwierzyc w to, że jak spotka się swoją połóweczkę przechodzącą obok na ulicy to los popchnie cię tak, że prędzej czy później wpadniecie na siebie i będziecie razem. Ja do tej pory analizuję, jak to się stało, ze akurat poszłam na tego sylwestra gdzie pozałam mojego męża,przecież, od mieiąca wstecz miałam zupełnie inne plany...coś w tym jest..
paulinka109-śmiało, chętnie opisze rónwnież swoją historię :)

U Nas zostaje Dawidek albo Emilka :)

Pięknie imiona...rozważałam te same...ale póki co Kamilka lub Szymon zostają

Ja uwielbiam podróżować - poznawać nowe kraje, smakować kuchni, podziwiać piękne miejsca - czasami wydaje mi się że żyję dla podróży - to jest moje spełnianie marzeń ! Ale żadna podróż nie cieszyła by mnie tak gdyby nie było koło mnie mojego męża - uwielbiam z nim wyjeżdżać i cieszyć się tymi podróżami razem z nim.

To chyba musimy założyć jeszcze wątek o podróżach...też je uwielbiam, dawniej były sensem życia, choć w sumie to w porównaniu do całego świata to niewiele jeszcze widziałam :-)

pomysl dobry, ale chyba nie tutaj :) paulinka109, mozesz otworzyc i sie pierwsza wpisac :)

Paulinka jako pomysłodawca otwórz taki wątek. Kto będzie chciał będzie się dopisywał. Moja miłość jest bardzo burzliwa...ale wielka. Też mogłabym napisać co nieco ;-)
Ale na pewno nie w tym wątku bo zaraz po uszach dostaniemy od moda. :-D

Ale żadna podróż nie cieszyła by mnie tak gdyby nie było koło mnie mojego męża - uwielbiam z nim wyjeżdżać i cieszyć się tymi podróżami razem z nim.

A nie no, teraz to i mnie już samodzielne podróżowanie nie cieszy ;-)
Ale wtedy, w okresie między 20 a 30 urodzinami, było trochę inaczej. Byłam sama, byłam z kimś, szukałam swojej drugiej połówki. I jak na złość, co kogoś poznawałam, miał na wszystko kasę tylko nie na podróże. Albo zwyczajnie ich nie lubił. Dlatego któregoś dnia wściekłam się i powiedziałam dość. Nie będę marnować czasu i młodości w oczekiwaniu aż ktokolwiek ze znajomych, w tym mój własny facet, zdecyduje się odłożyć trochę kasy i pojechać razem ze mną. Spakowałam się i pojechałam sama. I było warto. Poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi i zobaczyłam wiele wspaniałych miejsc.
Aż wsiadłam do tego nocnego pociągu i potem już nigdy więcej nie byłam sama w podróży.

Ostatnia edycja:
Nam podoba się Sebastian i Julia :)
Imię Sebastian podobało mi się od zawsze...ale przecież do przyjścia maleństwa na świat jeszcze dużo czasu więc wszystko się może zmienić...
Wspaniałym imieniem dla chłopczyka jest Szymon.
Mój chrześniak ma na imię Szymonek ma już 2 i pół roczku i jest niesamowity, straszna już z niego gaduła :)
Przeglądałam sobie zdjęcia i postanowiłam że podzielę się jednym z wami:):)
To jest właśnie Szymonek, nasz mały kibic .... jeszcze taki malutki:*

kibic.jpg

reklama
Do góry