paulinka109
Fanka BB :)
Jeju to będzie mój debiut hehe ))) Ale ok sproboje... Zobaczymy czy z tego coś będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Nas zostaje Dawidek albo Emilka
Ja uwielbiam podróżować - poznawać nowe kraje, smakować kuchni, podziwiać piękne miejsca - czasami wydaje mi się że żyję dla podróży - to jest moje spełnianie marzeń ! Ale żadna podróż nie cieszyła by mnie tak gdyby nie było koło mnie mojego męża - uwielbiam z nim wyjeżdżać i cieszyć się tymi podróżami razem z nim.
pomysl dobry, ale chyba nie tutaj paulinka109, mozesz otworzyc i sie pierwsza wpisac
Ale żadna podróż nie cieszyła by mnie tak gdyby nie było koło mnie mojego męża - uwielbiam z nim wyjeżdżać i cieszyć się tymi podróżami razem z nim.