reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Igor jakoś mi nie odpowiada... od razu widzę w wyobraźni chłopczyka z odstającymi uszami i wystającymi zębami.... chociaż nikogo takiego nie znałam:)
Oliwierów jest dużo... bardzo dużo.. jest na to boom.
Gabriel to moje upatrzone imię dla chłopca, ale okazała się dziewczynka:)

reklama
w naszym otoczeniu, na szczescie, nie ma zadnego Oliwiera ani Gabriela ani Igorka :tak:
nigdy nie pomyslalabym, ze wybor imienia jest taka ciezka sprawa.

mi to sie najbardziej dla chlopczyka podobalo imie Alanek i na cale szczescie mam synka:) bo z imieniem dla dziewczynki mialam wielkie problemy:)

tez nigdy bym nie pomyslala, ze to taka trudna sprawa..ale widze pewna prawidlowosc - jakiekolwiek imie by nie bylo, polowie sie podoba, polowie nie (nie mam tu na mysli imion ogolnie okropnych typu Helga) :-p, wiec nie ma co sie glowic za duzo i trzeba brac jakie nam sie podoba i jak czujemy :tak:

co do Oliwiera - mnie to imię się bardzo podoba, ale mojemu Szymonowi kojarzy się z Oliwierem Janiakiem - a on jest odbierany przez mojego męża jako zniewieściała laleczka a nie facet:p Trochę w tym racji...mam wrażenie, że z rana w łazience siedzi więcej niż ja hehehe

U nas będzie Julianna, dla chłopczyka mieliśmy pomysły - Maxym, Antek, Stanislaw

reklama
a co powiecie na Ryszarda? grubo się nad tym zastanawiamy, ale nie chcemy dzieciaczka skrzywdzić...
jak myślicie nie będą się dzieci z niego śmiały?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry