reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
duralex - świetna riposta męża:-D hehe zagiął panie pewnie na maxa, chciałabym widzieć ich miny:tak:
najbardziej mnie wkurza jak ktoś w urzędzie mówi że nie można czegoś załatwić a jak pytamy na jakiej podstawie/przepisie prawnym się taka osoba opiera to nagle nikt nic nie wie:no: i wychodzi że to czyjeś "widzimisię" Rozumiem jeśli ktoś mi jest w stanie uzasadnić że nie... ale nie znoszę stwierdzenie "nie bo nie"

reklama
Ewelinko oczywiście że Marcel.... z wielu powodów jak dla mnie:
-ja mam na imię Marcelina i uwielbiam swoje imię:)
-Marcel brzmi delikatniej niż Igor
-znam Igorów kilku i źle mi sie kojarzą..

Ja również na Marcela zagłosowałam ;) bardzo mi się podoba i jest oryginalne. Igorów jest sporo.

a ja na Igorka,bo mi sie bardzo podoba,a Marcelów(?) sporo ostatnio.

Marcyś to mówi na mnie Tobik:-D

Marcelek, Marcyś-też, Marcyniek..
U mnie Marcelina różnie zdrabniają: Marcelinka, Marcelka, Marcela, Marcyś, Marcyśka, Cysia...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry