reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jak dla mnie bardzo ładne, w dzieciństwie Tymuś, potem Tymek no i po studencku "Panie Tymoteuszu", bardzo ładne.
Ja to albo Jakub Wiktor, albo Wiktor Jakub (druga wersja bardziej:)

Mi się bardzo podoba Szymuś i Kubuś - ale już zajęte.....

Na razie podoba mi się Dominik, Sebastian, Maciej, Mikołaj.
Dla dziewczynki Dominika, Weronika, Julia, ale ulubionego nie mam i będzie ciężko jak okaże się że będzie córcia ;-)

U nas chyba będzie jak chłopiec to: Kacper.. a jesli dziewczynka to Natalia, moze Kinga..

chociaz moze to sie jeszcze zmienic..

u mnie chłopice na bank Błazej- Gracjan:tak: , a co do dziewczynki too hmm myslałam nad Oliwka, Kinga, Emilka, Kornelka i duzo jeszcze innych imnion... ;-)

A my jeszcze nie mamy imion wybranych:sorry:.Czekamy aż dowiemy się jakiej płci jest nasz Skarbuś:tak:;-).

Jak dla mnie bardzo ładne, w dzieciństwie Tymuś, potem Tymek no i po studencku "Panie Tymoteuszu", bardzo ładne.
Ja to albo Jakub Wiktor, albo Wiktor Jakub (druga wersja bardziej:)

Mi się bardzo podoba Szymuś i Kubuś - ale już zajęte.....

Na razie podoba mi się Dominik, Sebastian, Maciej, Mikołaj.
Dla dziewczynki Dominika, Weronika, Julia, ale ulubionego nie mam i będzie ciężko jak okaże się że będzie córcia ;-)
Widze ze stawiacie na Kubusia imie śliczne ale straszny rozbujnik nie wiem z kadon bierze tyle energii ponoc kazdy Kubus tak ma nie tylko mój

reklama
My wciąż nie wiemy, w którą stronę się kierować... Chociaż ja od początku jestem pewna, że to dziewczynka:) A jak dziewczynka to Majeczka-wybrane wieki temu, choć teraz zrobiło się modne, i do tego serial...brrr...ale nie zrezygnuję-pierwsza byłam!:) Na drugie imię dostanie Anna, jak wszystkie kobiety w mojej rodzinie. Nad imieniem dla chłopca w ogóle nie myśleliśmy, ale ostatnio nieśmiało dochodzimy do wniosku, że może dobrze byłoby mieć coś w zanadrzu. Ja kompletnie nie mam pojęcia, ale mąż wymyślił ostatnio-Jan Kanty. Nie wiem jeszcze, co o tym myśleć...:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry