reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mnie sie chyba zmieni :-) na pierwsze bedzie albo Bartłomiej albo Jan a na drugie nie wiem:-)

U mnie też się zmieniło. Będzie Aleksander. Dla dziewczynki nie myślę, bo wiem (czuję :-)), że będzie chłopak.

U nas dziewczynka już postanowiona - Liwia, choć czasem rozglądam się za jakimś innym imieniem bo tyle mi sie podoba :)))
Ale z chłopcem nadal problem- Aleksander, Gabriel, Remigiusz narazie te zostały na liście. Mamy długie nazwisko ale też długie 3-4 sylabowe imiona więc juz się przyzwyczailiśmy,że w rubryki niee wchodzimy. Wychodzę jednak z założenia,że skoro siostra to Olimpia, to odpadają imiona takie jak Asia, Kasia, Monika, Adaś itd. Ni chce też przesadzić w żadną stronę...

Ps. ;) nad tym Adasiem pomyślę ;)

U mnie dla chłopczyk będzie jednak Borys..postanowiłam się zgodzić z mężęm...
A dziewczynka Hania...

Witam ! Moja córcia nazywa się Sabinka , w ciąży brałam jeszcze pod uwage Kamila i Amelka, a gdy nie znaliśmy płci tatuś dla chłopca wybrał Patryk.pozdrawiam

Ehtele- a usg wstępnie jaką płeć pokazało? (już się pogubiłam)

a u nas dziewczynak na sto procent Lenka z chłopcem większy problem - Mateusz albo Szymek z tym że żadne z tych imion nie chwyta mnie za serce

Ehtele- a usg wstępnie jaką płeć pokazało? (już się pogubiłam)

Na drugim USG prenatalnym lekrz powiedział, że 70% na chłopaka,niestaty kolejne USG tego nie potwierdziło bo dzidzia wypięła się dupką...:-Dno ale nastawiłam się juz na chłopaka, choc marzę o córci...:)

reklama
Ehtele ja też marzyłam o kokardkach, sukienuniach itp:) Ale z synusia równie mocno się cieszę, z takiego małego urwiska, któremu tatuś będzie wszystko tłumaczył, Darek jest przeszczęśliwy:)
U mnie jednak chyba Wiktor - tym bardziej że Darek już tak do niego woła:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry