reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mnie sie chyba zmieni :-) na pierwsze bedzie albo Bartłomiej albo Jan a na drugie nie wiem:-)

U mnie też się zmieniło. Będzie Aleksander. Dla dziewczynki nie myślę, bo wiem (czuję :-)), że będzie chłopak.

U nas dziewczynka już postanowiona - Liwia, choć czasem rozglądam się za jakimś innym imieniem bo tyle mi sie podoba :)))
Ale z chłopcem nadal problem- Aleksander, Gabriel, Remigiusz narazie te zostały na liście. Mamy długie nazwisko ale też długie 3-4 sylabowe imiona więc juz się przyzwyczailiśmy,że w rubryki niee wchodzimy. Wychodzę jednak z założenia,że skoro siostra to Olimpia, to odpadają imiona takie jak Asia, Kasia, Monika, Adaś itd. Ni chce też przesadzić w żadną stronę...

Ps. ;) nad tym Adasiem pomyślę ;)

U mnie dla chłopczyk będzie jednak Borys..postanowiłam się zgodzić z mężęm...
A dziewczynka Hania...

Witam ! Moja córcia nazywa się Sabinka , w ciąży brałam jeszcze pod uwage Kamila i Amelka, a gdy nie znaliśmy płci tatuś dla chłopca wybrał Patryk.pozdrawiam

Ehtele- a usg wstępnie jaką płeć pokazało? (już się pogubiłam)

a u nas dziewczynak na sto procent Lenka z chłopcem większy problem - Mateusz albo Szymek z tym że żadne z tych imion nie chwyta mnie za serce

Ehtele- a usg wstępnie jaką płeć pokazało? (już się pogubiłam)

Na drugim USG prenatalnym lekrz powiedział, że 70% na chłopaka,niestaty kolejne USG tego nie potwierdziło bo dzidzia wypięła się dupką...:-Dno ale nastawiłam się juz na chłopaka, choc marzę o córci...:)

reklama
Ehtele ja też marzyłam o kokardkach, sukienuniach itp:) Ale z synusia równie mocno się cieszę, z takiego małego urwiska, któremu tatuś będzie wszystko tłumaczył, Darek jest przeszczęśliwy:)
U mnie jednak chyba Wiktor - tym bardziej że Darek już tak do niego woła:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry