reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U nas będzie Kamilka lub Szymonek :) co do imion oboje byliśmy w 100% zgodni :)

reklama
dziewczynka zapewne Lauren :tak:, ale podoba mi się tez Silvanna :tak:
nad chłopcem myślałam Nathan,Gabriel,Oliver,Kornel :tak:

Ja bym chciała dla dziewczynki Ariadna Wiktoria ale mój mężczyzna by mnie zatłukł chyba za to pierwsze... a mi się tak podoba...
A dla chłopca, hmmm... mimo że mam wizje cały czas z chłopczykiem (poprzednią ciążę miałam wrażenie cały czas, że to dziewczynka...) jakoś nie mogę imienia wymyślić, a chcę jakieś oryginalne i jednocześnie na cześć kogoś kto rzeczywiście coś w życiu osiągnął :)))
się rozpisałam...
Bezsenność mnie dziś dopadła.:no:

U nas koniecznie musi byc dziewczynka Maja lub Kamila dla chłopca imienia nie mam i z mężem sie nie dogadamy już Kuba był wielkim kompromisem:-) na szczęście wygrałam

U nas koniecznie musi byc dziewczynka Maja lub Kamila dla chłopca imienia nie mam i z mężem sie nie dogadamy już Kuba był wielkim kompromisem:-) na szczęście wygrałam

My też się zastanawialiśmy na Majeczką, jednak wygrałą Kamilka :-)

A ja jeszcze nie zdecydowałam się,nasz synek ma na imię Wojciech Marcin ,a teraz ?

Hm....nie chce dziecka skrzywdzić,żeby nie miało pretensji i nie musiało szukać zamiennika...Wojciech jest o tyle fajne,że Jest malutki wojtuś,mały wojtek i duży wojciech...

A teraz?
Dziewczynka - Aleksandra,Zuzanna lub Oliwia (ale staje narazie przy pierwszym)
Chłopiec- ? no tu jest problem może Maksymilian,Michał,Mikołaj...?Nie wiem tutaj nie mam żadnych propozycji....

U nas jest w domu syn Adrian:-)
a teraz jeśli dziewczynka to Marika , wybrał mąż, a chłopczyk to Alan:tak:wybrał syn;-)!!! a mnie akurat podobają się oba więc nie ma problemów:)

reklama
U nas dziewczynka będzie na 90% Lilianną choć nadal przewija się w rozmowach Liwia. Ale i tak coś mi si wydaje, że wbrew kalendarzowi chińskiemu będzie chłopiec . Tu nadal bez kompromisu. Mąż chce, żeby to był Kamil. Ja nadal nie wiem...:confused: Kamil jakoś mnie nie przekonuje. Wolę imiona z literką "r" - Marcel, Remigiusz, Aleksander, Bartosz - takie bardziej męskie mi się wydają ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry