reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja coś w duszy czuję, że to będzie "ona" nie wiem czemu może się mylę, bardzo bym tego chciała:) ale zobaczymy.
Gabriel też mi się bardzo podoba, tylko nie wiedziałam jaki jest skrót dla imienia.
Ja pozostaję przy swoim, gdy dziewczynka to będzie Stella, chłopczyk Jakub:)

reklama
Rozalko może śmiesznie, ale Stelcia i Stelka:)
Rodzina śmieje się ze mnie, że Stelcia kartofelcia i Stelka kartofelka:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Gabriel -> Gabryś

Mnie się wydaje że u mnie w brzuszku jest Szymonek.

My mysleliśmy nad Kleopatrą-> zdrobnienie Kleo:blink:
ale i tak czuję, że to będzie chłopak,a imienia jeszcze nie mamy na taką okoliczność:confused:

ehtele po czym Twój lekarz przypuszcza że to chłopak ? Dojrzał już coś na usg czy z jakiś innych przesłanek...

Kochana pisałam na głównym wątku:-D:-D:-D
Przy usg genetycznym mały jak mierzyliśmy kość udową wypiął się dupką i zobaczyliśmy coś co przypominało mini siusiaka:-) Lekarz powiedział: ojjjj chyba będziemy mieć chłopaka:-D, ale powiedział, że to nie pewne okaże się na 100% na następnym USG, wtedy będę zaczynać 17 tydzień....A ja tek bardzo chciałam mieć dziewczę;)
A może jest jeszcze szansa, że jednak sukienki będę kupować? heheh;-);-);-)

Polianno ja właśnie wybieram imię, z którym nic się nie kojarzy..nie znam żadnego Franka, a dlatego mi się podoba, że dorosły Franciszek brzmi dostojnie, a mały Franek słodko:-D:-D:-D

Milusia Stella to chyba z łacińskiego gwiazda:-D

A mnie się podoba również Lilianna:-D:-D, ale szwagierka te imię zarezerwowała:(

Ehtele zgadza się:) Gwiazdeczka mała może będzie albo gwiazdek:D wtedy to Kubuś

Ja część na studiach, ale męczyłam się z nią przez 3 lata w liceum:D Na początku łatwa, ale z czasem dramat, nie uczyłam się jej pilnie i później nie mogłam przetłumaczyć zdania ( a wiadomo, że od końca:-D:-D:-D)

reklama
Ja część na studiach, ale męczyłam się z nią przez 3 lata w liceum:D Na początku łatwa, ale z czasem dramat, nie uczyłam się jej pilnie i później nie mogłam przetłumaczyć zdania ( a wiadomo, że od końca:-D:-D:-D)

no tak trzeba bylo potem jeszcze egzamin zdać:-D:-D
Gramatyka i tlumaczenie tekstu, masakra:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry