reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A my dowiedzielismy sie dzisiaj ze 100% chlopak takze Kaya -Lea dla dziewczynki tak jak nam sie bardzo podoba juz odpada no chyba ze ten pindolek to nie pindolek:-D
a dla chlopaka od samego poczatku mamy problem ale na dzien dzisiejszy to Lionel - Frederic :sorry2:

reklama
Witam wszystkie mamusie :)
Słuchajcie już mówiła że nie mamy imienia dla chlopaka i dalej mamy z tym duzy problem ale ostatnio ni z tego ni z owego od tak wpadło nam jedno imie i ciagle nam chodzi po glowie moze to znak. Tylko boje sie zeby maly nie mial pozniej jakis smichów chichow w przedszkolu i szkole, dajcie swoja opinie ARIEL. Dziwne bo zawsze bylismy przeciwnikami takich imion ale to sie przyplatalo i odplatac nie chce. Jak mzslicie moyemz skryzwdyic dziecko?

Witam wszystkie mamusie :)
Słuchajcie już mówiła że nie mamy imienia dla chlopaka i dalej mamy z tym duzy problem ale ostatnio ni z tego ni z owego od tak wpadło nam jedno imie i ciagle nam chodzi po glowie moze to znak. Tylko boje sie zeby maly nie mial pozniej jakis smichów chichow w przedszkolu i szkole, dajcie swoja opinie ARIEL. Dziwne bo zawsze bylismy przeciwnikami takich imion ale to sie przyplatalo i odplatac nie chce. Jak mzslicie moyemz skryzwdyic dziecko?

No ja akurat nie lubie takich imion(Ariel,Kevin....itp...),no chyba,że ktos jest innej narodowości.
Ale przyznam,ze znam jednego Ariela(ma rata Kevina i siostrę Jessikę),no i ....zle mi sie kojarzy.ale każdy ma swoje gusta.

Dzis po wizycie u gina,nas pewnie bedzie burza mózgów,co za imie wybrać.

Kiedyś pisałam skargę do WSA, bo w USC nie chcieli zmienić imienia z Ariel na inne. Powodem było kojarzenie z proszkiem do prania i złośliwość osób trzecich - facet miał przechlapane ;) Ja nie lubię takich imion ;)

po wcczorajszej wizycie gdy sie dowiedziałam ze na 90 % dziewczynka to zaczelam intensywniej myslec o imieniu wczesniej mialam na celu Agatke potem zminilam Dorotke a dzis przyszlo mi do głowy imie Maja ! NIEWIEM czy tak damy na imie ale jakos mi sie spodobalo jak i mojemu Pawlowi

U mnie po długich debatach nie zapadła decyzja, ale jedyne imię na które wszyscy się godzą to Klaudia :)

U mnie będzie dziewczynka :-)
a imię Emilia :-):-):-)

Shyla gratuluje :* Będziesz miała parkę :D
A imię ... NO cudo ! Strasznie podoba mi się Emilia ... :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry