reklama
A my wczoraj zdecydowaliśmy się na imnię dla naszego chłopczyka Wiktor. Nie wiem tylko jak to zdrobnić. Jak się Wam podoba? Nam było bardzo trudno wybrac imnię dla chłopca. Ale będzie checa jak na usg za tydzień wyjdzie że to dziewczynka ha ha.
J
justyna1980
Gość
a ja jestem pewna ze bede miala chlopczyka ale mam problem z imieniem mam kilka quentin,nikolas,alan,kajetan,nathan,emilian,sebastian(chyba zostanie),brian,denis,,gabriel,jonathan,mathias,tobias,andreas,aron,emanuel,maximilian,gracjan,kamil,filip,a moja coreczka ma na imie amelka.
justyna1980 pisze:a ja jestem pewna ze bede miala chlopczyka ale mam problem z imieniem mam kilka quentin,nikolas,alan,kajetan,nathan,emilian,sebastian(chyba zostanie),brian,denis,,gabriel,jonathan,mathias,tobias,andreas,aron,emanuel,maximilian,gracjan,kamil,filip,a moja coreczka ma na imie amelka.
Ojej ja mam Sebastianka a jak będę miała córeczkę to nazwę ją Amelka - pozdrawiam
basiii
Fanka BB :)
ja mam dla synka Hubert a dla dziewczynki zuzanna Nie wiem co bedzie bo lubie niespodzianki
reklama
simonka23
Mama sama (20.01.2006)
Czesc. Co do imion to myslalm o nich nawet wtedy gdy nie bylam w ciazy..ba nawet gdy jescze nie kochalam sie nigdy
Coz...zmienialy sie z biegiem lat, zawsze jednak mialam problem z imieniem dla chlopca. Dziewczynce chcialam dac albo Oliwia albo Julia. Chlopczykowi...Rafałek, Piotrus. Jak zaszlam w ciaze i wiedzialam juz ze chlopak mama podpowiedziala mi imie Kacper- i tak zostalo. Podoba mi sie to imie
Pozdraiwam wszystkie Kacperki i ich mamusie
Coz...zmienialy sie z biegiem lat, zawsze jednak mialam problem z imieniem dla chlopca. Dziewczynce chcialam dac albo Oliwia albo Julia. Chlopczykowi...Rafałek, Piotrus. Jak zaszlam w ciaze i wiedzialam juz ze chlopak mama podpowiedziala mi imie Kacper- i tak zostalo. Podoba mi sie to imie
Pozdraiwam wszystkie Kacperki i ich mamusie