reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

reklama
Moje malenstwo juz od dawna zostalo nazwane Oliwia i mam gdzies, ze teraz to takie modne i tyle Oliwek na swiat przychodzi. Problem byl z drugim imieniem i w koncu wpadlam. Moja pierwsza corcia to Alicja Amelia a druga bedzie Oliwia Ofelia. Tylko sie wciaz zastanawiam czy Oliwia przez "w" czy przez "v". :confused::confused::dry:

No to u mnie ADA już odpada - ale mi się zrymowało :-D.
Teraz trzeba myśleć wśród męskich imion, chyba będzie problem. Co mi się podoba - mężowi nie i odwrotnie.
Ale mamy jeszcze 4 m-ce.

My mówimy już do brzuszka Kacper. Podoba się mnie, podoba M i reszta rodziny też popiera :)

Jej...tak sobie myślę,że ja za 3msc o tej porze to albo będę już na wybuchu, albo nawet już Kacper będzie z nami :D

Nataniel podoba mi się bardzo gdzie chciałam tak dac na imię synkowi(lub Natan)ale M nieee i jest Marcel :))

U mnie z imieniem dalej polka galopka :-p mi podoba sie bardzo Milena ale mojemu nie:dry: jedynym imieniem w tym momecie ktore wszystkim sie w miare podoba to Małgorzata,zobaczymy moze jeszcze cos wpadnie w ucho fajnego :-)

A my będziemy mieli Kajtka:-D Tzn. ja na to po cichu liczę, bo mój mąż na razie kategorycznie mówi, że nie, no bo "kajtek bez majtek" i będą się z niego śmiać. Ale aktualnie cały czas mówi do brzucha Kajtuś, Kajetanek, ostatnio robiliśmy przemeblowanie pod łóżeczko (które kupimy dopiero w lipcu;)), to mąż mówił, że tu Kajtusiowi będzie tak, a tam Kajtusiowi będzie za zimno przy oknie, przy grzejniku Kajtuś nie, bo będzie za sucho......więc może zostanie KAJTUŚ :tak::-D:-)

reklama
Mi podoba się Wojtek, ale mojemu emkowi nie. W ogóle to ja wymyślam, a on tylko kręci głową. Poza tym wymyśliłam Piotrek i Błażej i też nic, choć Błażej to już średno mi się podoba. Mój emek uważa chyba, że mamy jeszcze sporo czasu na wszystko, a czas leci.

Do góry